Niet alleen de buitenkant van uw gebouw moet er goed uitzien. Ook de binnenkant moet met enige regelmaat onderhouden worden. Uw reguliere schoonmaakwerkzaamheden heeft u ongetwijfeld goed geregeld. Voor periodieke werkzaamheden zijn echter aanvullende kennis en diploma's nodig. Bij Fortron vindt u goed opgeleide, verantwoordelijke en representatieve medewerkers die uw gebouw ook aan de binnenzijde tiptop in orde maken!

Fortron is gespecialiseerd in niet-alledaagse reiniging. Zo kunt u bij ons terecht voor dieptereiniging van keukens en sanitair, cleanroomreiniging, volledige desinfectie van (medische) ruimten en bouwschoonmaken. Ons specialistische team houdt zich uitsluitend bezig met dit soort werkzaamheden. Ze beschikken over de noodzakelijke diploma's en een schat aan ervaring. In overleg met u bepalen we uw wensen, de werkmethoden en materialen. 
Wilt u liever dat de werkzaamheden na sluitingstijd van uw gebouw plaatsvinden? Geen probleem. Onze medewerkers staan dag en nacht voor u klaar!