Kan Fortron ondersteunen bij het beperken van de verspreiding van het coronavirus?
Onze specialistische reinigingsmedewerkers zijn gespecialiseerd in desinfectie. Zij weten precies hoe te handelen in de keten van infectiepreventie: preventie, inperking en bestrijding, zoals van toepassing bij het coronavirus. Heeft u behoefte aan hulp of advies in de aanpak van het coronavirus, dan kunt u contact opnemen met uw contractpersoon van Fortron of uw vraag stellen via info@fortron.nl en 0800 - 023 1779.

Nemen jullie extra veiligheidsmaatregelen bij de werkzaamheden?
Natuurlijk houden we ons aan de richtlijnen van het RIVM. Daarnaast volgen wij te allen tijde de protocollen van de klant. Indien een klant geen protocol heeft, dan kunnen wij hierin adviseren.

We informeren onze medewerkers dagelijks over wat we van hen verwachten, hoe zij veilig kunnen werken en waarmee we hen kunnen helpen met betrekking tot het organiseren van opvang, et cetera. Dit doen we zowel digitaal als persoonlijk, zodat we al onze medewerkers bereiken en zij ook weten bij wie zij terecht kunnen met vragen. Ten slotte hebben we een speciaal telefoonnummer en e-mailadres ingericht, waar medewerkers praktische vragen met betrekking tot hun werkzaamheden kunnen stellen. Denk aan toepassing van schoonmaakproducten en veilige werkwijzen.

Als ik besluit om mijn bedrijf te sluiten, of externen niet langer toe te laten, kan ik jullie dan vragen om de geplande werkzaamheden uit te stellen?
We begrijpen dat u door de huidige omstandigheden lastige beslissingen moet nemen. Wij willen en kunnen de met u afgesproken werkzaamheden in de meeste gevallen nog steeds uitvoeren en zijn ook bereid om de afspraken na te komen. We vertrouwen erop dat voor u hetzelfde geldt. Mocht u desondanks toch de beslissing nemen om uw bedrijf te sluiten of ons niet meer toe te laten, dan verzoeken wij u hierover tijdig in gesprek te gaan met uw contactpersoon van Fortron. Hij/zij denkt graag met u mee over het wijzigen van de planning.

Is het mogelijk om extra werkzaamheden (frequentie) aan te vragen?
Mogelijk ziet u op dit moment, nu dat uw gebouw gesloten is voor gebouwgebruikers, de mogelijkheid om extra werkzaamheden uit te voeren die wanneer uw gebouw volop in gebruik is lastig uit te voeren zijn. Denk aan moeilijk bereikbaar glas, maar ook grondige desinfectie van bijvoorbeeld toetsenborden, grondige reiniging van roosters, meubilair etc. U kunt contact opnemen met uw contractpersoon van Fortron om de mogelijkheden te bespreken.

Contact

Neem voor vragen contact op met uw contactpersoon bij Fortron of stel uw vraag via info@fortron.nl of 0800 - 023 1779.

Deel dit artikel: