Trotse winnaar van de familiebedrijvenaward 2022
Voor een optimale uitstraling van je gebouw

Glasbewassing

Schone ramen verhogen niet alleen de uitstraling van een gebouw, regelmatig gewassen glas verlengt ook de levensduur van uw ramen en kozijnen. Doordat vuil geen kans krijgt om in te slijten zijn ramen makkelijker te reinigen (zonder agressieve reinigingsmiddelen en/of -methoden) en is de kans op schade aanzienlijk kleiner.

Diverse factoren zijn van invloed op de onderhoudsbehoefte van het glas in je gebouw. Denk hierbij aan de architectuur, de geografische ligging en het gebouwgebruik. Om onze dienstverlening maximaal aan te laten sluiten bij de onderhoudsbehoefte van het glas in je gebouw, gaan we eerst met je in gesprek en inventariseren we het gebouw.

Nadat jouw wensen en eisen in kaart zijn gebracht en we zicht hebben op de onderhoudsbehoefte van het glas, stellen wij een werkwijze en planning aan je voor. Na jouw goedkeuring starten onze gedreven professionals volgens de afgesproken planning met de uitvoering van de werkzaamheden.

Bij het uitvoeren van de werkzaamheden staat veiligheid voorop, zowel voor de gebouwgebruikers als voor onze medewerkers. Daarnaast zorgen onze medewerkers ervoor dat de gebouwgebruikers zo min mogelijk hinder van onze werkzaamheden ondervinden. Ze letten op het gebouwgebruik en passen hun werkzaamheden indien nodig hierop aan.

Segment Glasbewassing (1)
Betrouwbare dienstverlening

Met Fortron haal je een specialist op het gebied van glasbewassing in huis. Wij beschikken over de benodigde certificaten op het gebied van veiligheid en kwaliteit. Met onze professionele, gedreven glazenwassers weet je zeker dat de glasbewassing goed geregeld is en dat je geen omkijken hebt naar onze aanwezigheid. 

  • Flexibele partner met kennis van zaken
  • Optimale borging van de veiligheid
  • Proactieve en representatieve glazenwassers
  • Minimale overlast voor gebouwgebruikers
Lastig bereikbaar binnenglas? Geen probleem met onze oplossingen!

Indoor Cleanpole
Glazenwassen in volle kantoren of technische ruimten. Dat kan knap lastig zijn. Zeker omdat er soms gewoon niet genoeg ruimte is om een raam goed te bereiken. Daarom ontwikkelde Fortron de Indoor Cleanpole. Hiermee wassen we glas over bureaus en tafels heen. Veilig, efficiënt en zonder water!

RopeClimber
Hoogwerkers of steigers in je gebouw zorgen voor overlast voor gebouwgebruikers. Toch wil je ook dat die hoge glaspartij gewassen wordt. Hoe maak je die toch bereikbaar, zonder die enorme sta-in-de-wegs? De RopeClimber biedt de oplossing!

Met deze innovatieve oplossingen wassen wij je ramen buiten!

Waspak
Soms is telescopische glasbewassing de enige mogelijkheid om ramen te wassen. Omdat dit een zeer zware methode is, maken wij hierbij gebruik van het Waspak: een harnas waarmee de fysieke belasting op onze medewerkers met 50% afneemt! Goed voor ons en goed voor jou. Want hoe beter onze medewerkers zich voelen, hoe hoger de kwaliteit die ze bij jou leveren. Als dat geen win-win situatie meer is!

RopeClimber
Het onderhoud van een gondelinstallatie is kostbaar. Daarbij voldoen veel oudere gondelinstallaties niet meer aan de wettelijke veiligheidseisen. Het gevolg? Je zit met een gondelinstallatie die je niet mag gebruiken. En laten we nou net die installatie nodig hebben om al het gevelglas te bereiken. Herkenbaar? Dan is onze RopeClimber de oplossing!

Fortron Façade Brush
De ene partij reinigt je gevelglas, de andere je gevel. Zou het niet mooi zijn als je die werkzaamheden zou kunnen combineren? Dat scheelt niet alleen tijd, maar ook een hoop geregel. Het kan! Met de Fortron Façade Brush wassen we in één moeite glas- en gevel. Of je wel of geen gondelinstallatie hebt, wij zorgen ervoor dat jouw gebouw er stralend uitziet.

Contact Mikael Schwartz (1)
Hallo, ik ben Mikael

Is het glas in jouw gebouw lastig bereikbaar. Of ben je benieuwd naar onze mogelijkheden op het gebied van glasbewassing? Ik bespreek het graag met je tijdens een kop koffie.

Maak een afspraak