Trotse winnaar van de familiebedrijvenaward 2022
Voorkomen is beter dan genezen

Technisch gevelonderhoud

Wat is de belangrijkste functie van de buitenkant van een gebouw? Beschermen wat binnenin zit. Daarbij geldt het motto: voorkomen is beter dan genezen. Want als je last begint te krijgen van bijvoorbeeld lekkages, is het eigenlijk al te laat en zijn de herstelkosten flink hoger. Met een onderhoudsbeurt maken we je gevel weer zo goed als nieuw. Denk aan hang- en sluitwerk repareren, kitranden herstellen en voegen vervangen. Zo kun je de waarde van jouw vastgoed in één klap verhogen en ben je verzekerd van een veilig gebouw.

Soms signaleer je zelf dat een gebouw onderhoud nodig heeft. Denk aan afgebladderde verf, uitgesleten voegen of deuren die niet goed meer sluiten. Maar ook minder zichtbare zaken, zoals raamrubbers, dakgoten en gevelpanelen vragen om regelmatig onderhoud.  Onze geveldeskundige kan een bezoek brengen aan je gebouw. Hij let hierbij onder andere op de conditie van het voegwerk en aanwezige kitnaden, de werking van hang- en sluitwerk en de technische staat van de geveldelen. Je bent altijd welkom om bij deze inventarisatie aanwezig te zijn.

Onze geveldeskundige maakt foto's, zodat je precies ziet waar welke gebreken aanwezig zijn en geeft op basis hiervan een passend onderhoudsadvies. 

Segment Technisch Gevelonderhoud
Onze aanpak

Samen met jou bepalen we wanneer we waar welk type onderhoud uitvoeren. Dit is onder meer afhankelijk van jouw wensen, de noodzakelijke werkzaamheden en de ernst van de beschadiging. Onze aanpak is altijd maatwerk en stemmen we van A tot Z met je af.

  • Maatwerk advies
    Afhankelijk van de staat van de gevel en jouw wensen.
  • Dag en, indien gewenst, nacht
    Verzekering van het beste resultaat, zonder verstoring van primaire processen.
  • Eénmalig werk of meerjarenonderhoud
    Afhankelijk van jouw wens kunnen we de werkzaamheden éénmalig uitvoeren of een meerjarenonderhoudsplan opstellen.
Contact Met Mikael Schwartz
Hallo, ik ben Mikael

Benieuwd naar de staat van je gevel en wat wij voor je kunnen betekenen op het gebied van technisch gevelonderhoud? Ik ga hierover graag met je in gesprek.

Maak een afspraak
Quick Scan

GRATIS QUICK SCAN

Vrijblijvend inzicht in de staat van je gevel?

Vraag een Quick scan aan!