Trotse winnaar van de familiebedrijvenaward 2022
Meer onderhoud, minder kosten

Totaal Gevelmanagement

Voorkomen is beter dan genezen, zo ook met gevelonderhoud. Met Fortron Totaal Gevelmanagement houden wij je gevel continu in optimale conditie. In plaats van periodiek groot onderhoud, voeren we regelmatig klein onderhoud uit. We inspecteren, repareren en reinigen. Zo houden we de uitstraling van jouw vastgoed op peil en bespaar jij op de lange termijn aanzienlijk op onderhoudskosten.

Gemiddeld voeren bedrijven elke 3 tot 5 jaar groot onderhoud uit aan hun gevels. Misschien nog een kleine reparatie of een glazenwasbeurt tussendoor, maar van structureel onderhoud is vaak geen sprake. Dat maakt een grote onderhoudsbeurt niet alleen duurder, maar ook complexer. Vervuiling slijt namelijk steeds meer in. Hoe langer je wacht, hoe moeilijker het wordt om de gevel weer zijn oorspronkelijke, frisse uitstraling te geven.

Daarom ontwikkelden wij Fortron Totaal Gevelmanagement. Voor een vast bedrag per jaar zorgen wij ervoor dat jouw gevel het hele jaar door tiptop in orde is.

Segment Totaal Gevelmanagement

Fortron Totaal Gevelmanagement garandeert
We verzorgen alles wat met de uitstraling en het onderhoud van je gevel te maken heeft. Van glazenwassen tot technisch onderhoud. Omdat we je gevel regelmatig inspecteren en reinigen, komen we kleine gebreken snel op het spoor en herstellen we deze voordat ze groter worden. Alles onder één dak en kostenbesparend. 

  • Borging van de waarde van vastgoed
  • Altijd de juiste uitstraling van de gevel
  • Meer onderhoud, minder kosten
  • Langere levensduur van afwerkmaterialen
  • 24/7 inzicht in de werkzaamheden via onze digitale klantportal
Contact Met Mikael Schwartz
Hallo, ik ben Mikael

Benieuwd naar de mogelijkheden van Totaal Gevelmanagement voor jouw gebouw(en)? Ik ga hierover graag met je in gesprek.

Maak een afspraak
Quick Scan

GRATIS QUICK SCAN

Vrijblijvend inzicht in de staat van je gevel?

Vraag een Quick scan aan!