Dienstverlening

Fortron biedt bedrijven een totaaloplossing voor gevelonderhoud. Van glasbewassing, gevelreiniging en gevelinspectie, tot technisch gevelonderhoud. Alles onder één dak. Onze aanpak kenmerkt zich door het slim combineren van werkzaamheden, met als doel een constante uitstraling van de gevel, een langere levensduur van gevelmaterialen en minder onderhoudskosten. Zo creëren onze meer dan 200 gedreven medewerkers iedere dag waardevolle gebouwen voor onze opdrachtgevers.

Glazenwassen Fortron

Glazenwassen

Schone ramen verhogen de uitstraling van uw bedrijfspand. Bovendien verlengt regelmatig gewassen glas de levensduur van uw ramen en kozijnen. Immers, vuil krijgt geen kans om in te slijten. En schoon glas laat meer licht door, wat wel zo prettig werkt. Regelmatig uw ramen laten wassen is dan ook letterlijk en figuurlijk een goede zaak.

Glazenwassen
Gevelonderhoud Fortron

Gevelonderhoud

Een mooie, schone gevel is een lust voor het oog. Het is het visitekaartje van uw bedrijf en bepaalt in belangrijke mate de waarde van het vastgoed. Bovendien zorgt goed en duurzaam gevelonderhoud voor een langere levensduur van bouwmaterialen, kozijnen en voegwerk. Met goed onderhoud realiseren wij een waardevol gebouw voor u.

Gevelonderhoud
Specialistische reiniging Fortron

Specialistische reiniging

Niet alleen de buitenkant van uw gebouw moet er goed uitzien. Ook de binnenkant moet met enige regelmaat onderhouden worden. Uw reguliere schoonmaak heeft u ongetwijfeld goed geregeld. Voor periodieke werkzaamheden zijn echter aanvullende kennis en diploma's nodig.

Specialistische reiniging
Deel dit artikel: