Regelmatig onderhoud voorkomt problemen op de lange termijn
Voor uw totale gevelonderhoud heeft u vaak te maken met verschillende partijen. De één houdt zich bezig met gevelreiniging en –conservering, de ander met het vervangen van de raamrubbers en het herstellen van voegen. Daardoor bent u onnodig veel tijd kwijt met het afstemmen, afspreken en aanspreken van uw leveranciers. Bij Fortron kunt u terecht voor uw totale gevelonderhoud. U heeft hiermee één aanspreekpunt, duidelijk en overzichtelijk inzicht in álle geplande gevelwerkzaamheden en de daarmee samenhangende kosten.


En omdat we alle werkzaamheden op elkaar afstemmen, werken we efficiënter. Wat zorgt voor minder kosten voor u. Dat is goed bekeken! Heeft u alleen behoefte aan glazenwassen of een gevelinspectie? Geen probleem! Ook daarvoor kunt u bij Fortron terecht. Met onze maatwerkaanpak weet u zeker dat ons onderhoud altijd aansluit bij uw wensen. Van glas tot gevel, van reiniging tot renovatie.

 

 

Dienstverlening gevelonderhoud

Glazenwassen Fortron

Glazenwassen

Schone ramen verhogen niet alleen de uitstraling van uw gebouw, regelmatig gewassen glas verlengt ook de levensduur van uw ramen en kozijnen. Doordat vuil geen kans krijgt om in te slijten zijn uw ramen makkelijker te reinigen (zonder agressieve reinigingsmiddelen en/of -methoden) en is de kans op schade aanzienlijk kleiner.

Glazenwassen
Gevelreiniging Fortron

Gevelreiniging

Een grondige reinigingsbeurt doet wonderen voor de uitstraling van uw vastgoed. Fortron heeft alles in huis om uw gevel er weer verrassend fris uit te laten zien. Innovatieve, duurzame reinigingsmethoden en enthousiaste vakmensen die van aanpakken weten.

Gevelreiniging
Technisch gevelonderhoud Fortron

Technisch gevelonderhoud

Met een onderhoudsbeurt maken we uw gevel weer zo goed als nieuw. Denk aan schilderwerk bijwerken, hang- en sluitwerk repareren, kitranden herstellen en voegen vervangen. Zo kunt u de waarde van uw vastgoed in één klap verhogen.

Gevelonderhoud
Glazenwassen en gevelonderhoud

Gevelinspectie

Bent u benieuwd hoe uw gevel er aan toe is? Een opknapbeurt van uw gevel begint bij een uitgebreide gevelinspectie. Hiermee ontdekt u precies hoe u uw gevel optimaal herstelt of onderhoudt.

Gevelinspectie

Totaal Gevelmanagement

Voorkomen is beter dan genezen, dat geldt ook voor gevelonderhoud. Met Totaal Gevelmanagement staat uw gevel onder voortdurende controle. Zo voorkomen we grote problemen, houdt u de uitstraling van uw vastgoed constant en bespaart u op de lange termijn aanzienlijk op uw onderhoudskosten.

Totaal Gevelmanagement
Deel dit artikel: