Wat is de belangrijkste functie van de buitenkant van een gebouw? Beschermen wat er binnen zit. Daarbij geldt het motto: voorkomen is beter dan genezen.

Wat is de belangrijkste functie van de buitenkant van een gebouw? Beschermen wat er binnen zit. Daarbij geldt het motto: voorkomen is beter dan genezen. Want als u last begint te krijgen van bijvoorbeeld lekkages, is het eigenlijk al te laat en zijn de herstelkosten flink hoger. Met een onderhoudsbeurt maken we uw gevel weer zo goed als nieuw. Denk aan schilderwerk bijwerken, hang- en sluitwerk repareren, kitranden herstellen en voegen vervangen. Zo kunt u de waarde van uw vastgoed in één klap verhogen en bent u verzekerd van een veilig gebouw.

Soms is de staat van uw gevel lastig in te schatten. Onze geveldeskundige adviseren u graag over hoe u uw gevel weer kunt terugbrengen in optimale staat. Of hoe u uw gevel in optimale staat kunt houden.

Wilt u vrijblijvend inzicht in de staat van uw gevel? Vraag dan de gratis Quick Scan aan.

GRATIS QUICK SCAN

Vrijblijvend inzicht in de staat van uw gevel?

Aanvragen

Onze aanpak

Inventarisatie 
Soms signaleert u zelf dat uw gebouw onderhoud nodig heeft. Denk aan afgebladderde verf,  uitgesleten voegen of deuren die niet goed meer sluiten. Daarnaast moeten ook minder zichtbare dingen, zoals raamrubbers, dakgoten en gevelpanelen onderhouden worden. Onze geveldeskundigen staan klaar om u te voorzien van een passend onderhoudsadvies. Of het nu gaat om éénmalig werk of meerjarenonderhoud. 

In overleg met u bezoekt onze geveldeskundige uw gebouw. Hij let hierbij onder andere op de conditie van het voegwerk en aanwezige kitnaden, de werking van hang- en sluitwerk en de technische staat van de geveldelen. 

U bent altijd welkom om bij deze inventarisatie aanwezig te zijn. Onze geveldeskundige maakt foto's, zodat u precies ziet waar welke vervuiling aanwezig is.

 

 

Plan van aanpak 
Samen met u bepalen we wanneer we waar welk type onderhoud uitvoeren. Dit is onder meer afhankelijk van uw wensen, de noodzakelijke werkzaamheden en de ernst van de beschadiging. Sommige zaken kunnen we herstellen. Denk aan het verven van uw raamkozijn. Maar soms is een kozijn door vochtaantasting gaan rotten. In dat geval moeten we het kozijn vervangen. Onze aanpak is altijd maatwerk en stemmen we van A tot Z met u af.

Uitvoering 
Natuurlijk moeten u en uw gebouwgebruikers zo min mogelijk overlast hebben van onze werkzaamheden. Wij werken uitsluitend met goed opgeleide, representatieve medewerkers, gekeurde en gecertificeerde middelen en materialen. Dag en, als u dat wenst, nacht. Zo bent u verzekerd van het beste resultaat, zonder dat we uw primaire processen verstoren.

Calamiteitendienst Fortron

Calamiteit?

Spoeddesinfectie, waterschade of graffiti verwijderen? Via 0800 - 023 1779 staan we 24/7 voor u klaar!

Calamiteitendienst

Gevelonderhoud Fortron - Hans Essers

Meer weten?

Hallo, ik ben Hans. Benieuwd naar de staat van uw gevel en wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met mij op!

Contact

Meer over gevelonderhoud?

Het onderhouden van uw gebouw begint met goede en regelmatige reiniging van uw gevels. Op deze manier krijgt vuil geen kans om te hechten en gaan gevelmaterialen langer mee. Door reiniging en onderhoud op elkaar af te stemmen, houdt u uw gebouw in topconditie en kunt u besparen op groot technisch onderhoud. Lees meer over gevelreiniging of Totaal Gevelmanagement.

Gevelonderhoud
Werken bij Fortron - Gevelreiniging

"Glas- en gevelonderhoud is net autorijden: je leert het pas echt door het te doen."

Vacatures
Deel dit artikel: