Voorkomen is beter dan genezen, zo ook met gevelonderhoud. Met Fortron Totaal Gevelmanagement houden wij uw gevel continu in optimale conditie. In plaats van periodiek groot onderhoud, voeren we regelmatig klein onderhoud uit. We inspecteren, repareren en reinigen. Zo houden we de uitstraling van uw vastgoed op peil en bespaart u op de lange termijn aanzienlijk op uw onderhoudskosten. Tot wel 20% over een periode van 10 jaar!

Structureel onderhoud voor een vast bedrag per jaar
Gemiddeld voeren bedrijven elke 3 tot 5 jaar groot onderhoud uit aan hun gevels. Misschien nog een kleine reparatie of een glazenwasbeurt tussendoor, maar van structureel onderhoud is vaak geen sprake. Dat maakt een grote onderhoudsbeurt niet alleen duurder, maar ook complexer. Vervuiling slijt namelijk steeds meer in. Hoe langer u wacht, hoe moeilijker het wordt om uw gevel weer zijn oorspronkelijke, frisse uitstraling te geven.

Daarom ontwikkelden wij Fortron Gevelmanagement. Voor een vast bedrag per jaar zorgen wij ervoor dat uw gevel tiptop in orde is. We verzorgen alles wat met de uitstraling en het onderhoud van uw gevel te maken heeft. Van glazenwassen tot technisch onderhoud. Omdat we uw gevel regelmatig inspecteren en reinigen, komen we kleine gebreken snel op het spoor en herstellen we deze voordat ze groter worden. Alles onder één dak en kostenbesparend. Wat we precies doen, kondigen we aan via ons gebruiksvriendelijke klantportaal. Voor u wel zo prettig, want zo heeft u inzicht én overzicht in alles wat met uw gevel te maken heeft.

Fortron Totaal Gevelmanagement garandeert:

  • betere verkoop- en verhuurbaarheid van uw pand;
  • altijd de juiste uitstraling van uw gevel;
  • meer onderhoud, minder kosten;
  • langere levensduur van afwerkmaterialen;
  • garantiebehoud van nieuwe gebouwen door juist onderhoud;
  • 24/7 inzicht in de werkzaamheden via ons digitaal klantportaal.
Quick Scan Fortron - staat van uw gevel

GRATIS QUICK SCAN

Vrijblijvend inzicht in de staat van uw gevel?

Aanvragen

Onze aanpak

Inventarisatie
Elke gevel is anders en elke opdrachtgever heeft andere wensen. Daarom is onze aanpak altijd maatwerk. We stemmen met u af wat uw wensen en eisen u aan het onderhoud stelt. Onze geveldeskundige inventariseert de gevelelementen en brengt de aanwezige gebreken in kaart. Dat kan heel globaal op gevelniveau, maar ook heel specifiek op elementniveau, met daaraan gekoppeld een conditiescore. Dat is helemaal afhankelijk van uw wensen.

Advies
Op basis van de door ons uitgevoerde gevelinspectie, adviseren we uitgebreid over de benodigde technische en esthetische verbeteringen om de gevel weer op peil te krijgen. Ook schrijven we een meerjarig gevelonderhoudsplan om de gevel in topconditie te houden, rekenen we de besparing uit die dat op de lange termijn oplevert en richten we het digitale klantportaal voor u in.

Planning & organisatie
Na het invullen van het onderhoudsplan, maken we een planning voor de uit te voeren werkzaamheden en stemmen we die af met gespecialiseerde toeleveranciers en u. De eerste stap is de 0-beurt waarmee we de gevel weer in optimale staat terugbrengen.

Uitvoering: van prima tot prestigieus
Omdat een magazijn op een afgelegen bedrijventerrein andere eisen stelt aan de uitstraling van de gevel dan een in het oog springend architectonisch hoogstandje aan de ZuidAs, biedt Fortron onderhoud op drie niveaus: van prima tot prestigieus. Afhankelijk van uw keuze onderhoudt Fortron proactief uw gevel gedurende het contract. Iedere inspectie, actie en reparatie leggen we, inclusief foto’s, vast in het digitaal klantportaal dat 24/7 is in te zien door de opdrachtgever. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Gevelonderhoud Fortron - Hans Essers

Meer weten?

Hallo, ik ben Hans. Benieuwd naar de staat van uw gevel en wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met mij op!

Contact
Deel dit artikel: