Glazenwassen

Schone ramen verhogen de uitstraling van uw bedrijfspand. Bovendien verlengt regelmatig gewassen glas de levensduur van uw ramen en kozijnen. Immers, vuil krijgt geen kans om in te slijten. En schoon glas laat meer licht door, wat wel zo prettig werkt. Regelmatig uw ramen laten wassen is dan ook letterlijk en figuurlijk een goede zaak.

Dienstverlening glazenwassen

Glazenwassen Fortron

Met aandacht voor u en uw gebouwgebruikers

Als uw gebouwgebruikers naar buiten kijken, doen ze dat het liefst door een schoon raam. Met enige regelmaat uw ramen laten wassen zorgt voor een nette uitstaling, grote lichtdoorlatendheid en prettige werkomgeving.

Glazenwasser binnen
Glazenwassen Fortron

Voor een optimale uitstraling van uw gebouw

Uw gebouw is het eerste dat mensen zien wanneer zij uw bedrijf bezoeken. Of het nu klanten, medewerkers of huurders zijn, een eerste indruk krijg je geen tweede keer. Het is dus belangrijk dat die indruk goed is. Schone ramen dragen daar in belangrijke mate aan bij. Wij regelen het voor u!

Glazenwasser buiten

Andere diensten

Gevelonderhoud

Een mooie, schone gevel is een lust voor het oog. Het is het visitekaartje van uw bedrijf en bepaalt in belangrijke mate de waarde van het vastgoed. Bovendien zorgt goed en duurzaam gevelonderhoud voor een langere levensduur van bouwmaterialen, kozijnen en voegwerk. Met goed onderhoud realiseren wij een waardevol gebouw voor u.

Gevelonderhoud

Specialistische reiniging

Niet alleen de buitenkant van uw gebouw moet er goed uitzien. Ook de binnenkant moet met enige regelmaat onderhouden worden. Uw reguliere schoonmaak heeft u ongetwijfeld goed geregeld. Voor periodieke werkzaamheden zijn echter aanvullende kennis en diploma's nodig.

Specialistische reiniging
Deel dit artikel: