Schone ramen verhogen niet alleen de uitstraling van uw gebouw, regelmatig gewassen glas verlengt ook de levensduur van uw ramen en kozijnen. Doordat vuil geen kans krijgt om in te slijten zijn uw ramen makkelijker te reinigen (zonder agressieve reinigingsmiddelen en/of -methoden) en is de kans op schade aanzienlijk kleiner.

Diverse factoren zijn van invloed op de onderhoudsbehoefte van het glas in uw gebouw. Denk hierbij aan de architectuur, de geografische ligging en het gebouwgebruik. Om onze dienstverlening maximaal aan te laten sluiten bij de onderhoudsbehoefte van het glas in uw gebouw, gaan we eerst met u in gesprek en inventariseren uw gebouw(en).

Nadat uw wensen en eisen in kaart zijn gebracht en we zicht hebben op de onderhoudsbehoefte van het glas in uw gebouw(en). Stellen wij een werkwijze en planning aan u voor. Na uw goedkeuring starten onze gedreven professionals volgens de afgesproken planning met de uitvoering van de werkzaamheden.

Bij het uitvoeren van de werkzaamheden staat veiligheid centraal, zowel voor uw gebouwgebruikers als voor onze medewerkers. Daarnaast zorgen onze medewerkers ervoor dat uw gebouwgebruikers zo min mogelijk hinder van onze werkzaamheden hebben. Ze letten op het gebouwgebruik en passen hun werkzaamheden indien nodig hierop aan.

Glazenwassers waar u geen omkijken naar heeft:

• Optimale borging van de veiligheid • Proactieve en representatieve glazenwassers • Minimale overlast voor uw gebouwgebruikers • Flexibele partner met kennis van zaken voor uw glas binnen én buiten • De beste prijs/kwaliteitverhouding Wij bieden u betrouwbare dienstverlening en beschikken over diverse certificaten op het gebied van veiligheid en kwaliteit.

Meer weten?

Hallo, ik ben Mikael. Is het glas in uw gebouw lastig bereikbaar? Of bent u benieuwd naar onze mogelijkheden op het gebied van glasbewassing? Ik bespreek het graag met u tijdens een kop koffie.

Neem contact op

Lastig bereikbaar binnenglas? Geen probleem met onze oplossingen!

Indoor Cleanpole

Glazenwassen in volle kantoren of technische ruimten. Dat kan knap lastig zijn. Zeker omdat er soms gewoon niet genoeg ruimte is om een raam goed te bereiken. Daarom ontwikkelde Fortron de Indoor Cleanpole. Hiermee wassen we glas over bureaus en tafels heen. Veilig, efficiënt en zonder water!

RopeClimber

Hoogwerkers of steigers in uw gebouw zorgen voor overlast voor uw gebouwgebruikers. Toch wilt u ook dat die hoge glaspartij gewassen wordt. Hoe maakt u die toch bereikbaar, zonder die enorme sta-in-de-wegs? De RopeClimber biedt de oplossing!

Efficiënt en innovatief: zo wassen wij uw ramen buiten!

Glazenwassen Waspak Fortron

Waspak

Soms is telescopische glasbewassing de enige mogelijkheid om uw ramen te wassen. Omdat dit een zeer zware methode is, maken wij hierbij gebruik van het Waspak: een harnas waarmee de fysieke belasting op onze medewerkers met 50% afneemt! Goed voor ons en goed voor u. Want hoe beter onze medewerkers zich voelen, hoe hoger de kwaliteit die ze bij u leveren. Als dat geen win-win situatie meer is!

RopeClimber Fortron

RopeClimber

Het onderhoud van een gondelinstallatie is kostbaar. Daarbij voldoen veel oudere gondelinstallaties niet meer aan de wettelijke veiligheidseisen. Het gevolg? U zit met een gondelinstallatie die u niet mag gebruiken. En laat u nou net die installatie nodig hebben om al uw gevelglas te bereiken. Herkent u dit? Dan is onze RopeClimber de oplossing!

Fortron Façade Brush

Fortron Façade Brush

De ene partij reinigt uw gevelglas, de andere uw gevel. Zou het niet mooi zijn als u die werkzaamheden zou kunnen combineren? Dat scheelt u niet alleen tijd, maar ook een hoop geregel. Het kan! Met de Fortron Façade Brush wassen we in één moeite glas- en gevel. Of u wel of geen gondelinstallatie heeft, wij zorgen ervoor dat uw gebouw er stralend uitziet.

Andere diensten

Gevelonderhoud

Een mooie, schone gevel is een lust voor het oog. Het is het visitekaartje van uw bedrijf en bepaalt in belangrijke mate de waarde van het vastgoed. Bovendien zorgt goed en duurzaam gevelonderhoud voor een langere levensduur van bouwmaterialen, kozijnen en voegwerk. Met goed onderhoud realiseren wij een waardevol gebouw voor u.

Gevelonderhoud

Specialistische reiniging

Niet alleen de buitenkant van uw gebouw moet er goed uitzien. Ook de binnenkant moet met enige regelmaat onderhouden worden. Uw reguliere schoonmaak heeft u ongetwijfeld goed geregeld. Voor periodieke werkzaamheden zijn echter aanvullende kennis en diploma's nodig.

Specialistische reiniging
Deel dit artikel: