Als uw gebouwgebruikers naar buiten kijken, doen ze dat het liefst door een schoon raam. Met enige regelmaat uw ramen laten wassen zorgt voor een nette uitstaling, grote lichtdoorlatendheid en prettige werkomgeving.

Glazenwassers waar u geen omkijken naar heeft
Bij de keuze voor een glazenwasser heeft u een aantal uitgangspunten:

  • de uitvoering moet veilig gebeuren;
  • door nette, representatieve medewerkers;
  • die bij voorkeur nog wat extra's doen;
  • met minimale overlast voor uw gebouwgebruikers;
  • en de beste prijs/kwaliteitverhouding.

Dat is wat u bij ons vindt. Onze medewerkers zijn proactief en flexibel. Zij zorgen ervoor dat uw gebouwgebruikers zo min mogelijk hinder van onze werkzaamheden hebben. Ze letten op veiligheid, houden rekening met het gebouwgebruik en passen hun werkzaamheden hierop aan.

Is er glas in uw gebouw moeilijk bereikbaar? Geen probleem. Met onze innovatieve oplossingen vinden we bijna altijd een passende oplossing. We gebruiken bijvoorbeeld onze Indoor Cleanpole of de RopeClimber.

Wij bieden u betrouwbare dienstverlening en beschikken over diverse certificaten op het gebied van veiligheid en kwaliteit.

Meer weten?

Hoi, ik ben Mikael. Is glas in uw gebouw lastig bereikbaar? Of wilt u gewoon vrijblijvend meer weten over wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met mij op!

Contact

Lastig bereikbaar binnenglas? Geen probleem met onze oplossingen!

Indoor Cleanpole Fortron

Indoor Cleanpole

Glazenwassen in volle kantoren of technische ruimten. Dat kan knap lastig zijn. Zeker omdat er soms gewoon niet genoeg ruimte is om een raam goed te bereiken. Daarom ontwikkelde Fortron de Indoor Cleanpole. Hiermee wassen we glas over bureaus en tafels heen. Veilig, efficiënt en zonder water!

RopeClimber Fortron

RopeClimber

Hoogwerkers of steigers in uw gebouw zorgen voor overlast voor uw gebouwgebruikers. Toch wilt u ook dat die hoge glaspartij gewassen wordt. Hoe maakt u die toch bereikbaar, zonder die enorme sta-in-de-wegs? De RopeClimber biedt de oplossing!

Deel dit artikel: