Uw gebouw is het eerste dat mensen zien wanneer zij uw bedrijf bezoeken. Of het nu klanten, medewerkers of huurders zijn, een eerste indruk krijg je geen tweede keer. Het is dus belangrijk dat die indruk goed is. Schone ramen dragen daar in belangrijke mate aan bij. Wij regelen het voor u!

Glazenwassers waar u geen omkijken naar heeft
Bij de keuze voor een glazenwasser heeft u een aantal uitgangspunten:

  • de uitvoering moet veilig gebeuren;
  • door nette, representatieve medewerkers;
  • die bij voorkeur nog wat extra's doen;
  • met minimale overlast voor uw gebouwgebruikers;
  • en de beste prijs/kwaliteitverhouding.

Dat is wat u bij ons vindt. Onze medewerkers zijn proactief en flexibel. Zij zorgen ervoor dat uw gebouwgebruikers zo min mogelijk hinder van onze werkzaamheden hebben. Ze letten op veiligheid, houden rekening met het gebouwgebruik en passen hun werkzaamheden hierop aan.

Is er glas in uw gebouw moeilijk bereikbaar? Geen probleem. Met onze innovatieve oplossingen vinden we bijna altijd een passende oplossing. 

Wij bieden u betrouwbare dienstverlening en beschikken over diverse certificaten op het gebied van veiligheid en kwaliteit.

Effectief, efficiënt en innovatief: zo wassen wij uw ramen!

Fortron Façade Brush

Fortron Façade Brush

De ene partij reinigt uw gevelglas, de andere uw gevel. Zou het niet mooi zijn als u die werkzaamheden zou kunnen combineren? Dat scheelt u niet alleen tijd, maar ook een hoop geregel. Het kan! Met de Fortron Façade Brush wassen we in één moeite glas- en gevel. Of u wel of geen gondelinstallatie heeft, wij zorgen ervoor dat uw gebouw er stralend uitziet.

RopeClimber Fortron

RopeClimber

Het onderhoud van een gondelinstallatie is kostbaar. Daarbij voldoen veel oudere gondelinstallaties niet meer aan de wettelijke veiligheidseisen. Het gevolg? U zit met een gondelinstallatie die u niet mag gebruiken. En laat u nou net die installatie nodig hebben om al uw gevelglas te bereiken. Herkent u dit? Dan is onze RopeClimber de oplossing!

Glazenwassen Waspak Fortron

Waspak

Soms is telescopische glasbewassing de enige mogelijkheid om uw ramen te wassen. Omdat dit een zeer zware methode is, maken wij hierbij gebruik van het Waspak: een harnas waarmee de fysieke belasting op onze medewerkers met 50% afneemt! Goed voor ons en goed voor u. Want hoe beter onze medewerkers zich voelen, hoe hoger de kwaliteit die ze bij u leveren. Als dat geen win-win situatie meer is!

Deel dit artikel: