Dienstverlening Specialistische reiniging

Specialistische reiniging Fortron

Dieptereiniging

Vuil nestelt zich in de loop der tijd in allerlei openingen, gaten en kieren. Die plekken zijn bij reguliere (dagelijkse) reiniging vaak lastig bereikbaar. Bij dieptereiniging wordt letterlijk de dieper gelegen vervuiling verwijderd. Zo weet u zeker dat uw keukens en sanitair hygiënisch en veilig zijn.

Dieptereiniging
Spoeddesinfectie Fortron

Spoeddesinfectie

Een virus- of bacterie-uitbraak kan nare gevolgen hebben. Op de eerste plaats voor uw patiënten en cliënten, maar daarnaast ook voor uw reputatie. Daarom is het van groot belang om zo'n uitbraak zo snel mogelijk op te lossen. Met onze Alpha D3-Fogging methode realiseren wij dit effectief en efficiënt voor u!

Desinfectie

Andere diensten

Gevelonderhoud

Een mooie, schone gevel is een lust voor het oog. Het is het visitekaartje van uw bedrijf en bepaalt in belangrijke mate de waarde van het vastgoed. Bovendien zorgt goed en duurzaam gevelonderhoud voor een langere levensduur van bouwmaterialen, kozijnen en voegwerk. Met goed onderhoud realiseren wij een waardevol gebouw voor u.

Gevelonderhoud

Glazenwassen

Schone ramen verhogen de uitstraling van uw bedrijfspand. Bovendien verlengt regelmatig gewassen glas de levensduur van uw ramen en kozijnen. Immers, vuil krijgt geen kans om in te slijten. En schoon glas laat meer licht door, wat wel zo prettig werkt. Regelmatig uw ramen laten wassen is dan ook letterlijk en figuurlijk een goede zaak.

Glazenwassen
Deel dit artikel: