Goed onderhouden keukens en sanitair gaan langer mee en hebben lagere onderhouds- en energiekosten op de langere termijn. Om te garanderen dat u tevreden bent met het resultaat, stemmen wij op voorhand met u af wat we gaan doen, wanneer we dat doen en wat u van ons mag verwachten. We starten met het inventariseren van de conditie van uw keukens en sanitair. Daarna stemmen we uw wensen ten aanzien van het resultaat en eventueel de wensen van derden (zoals uw cateraar) af. Op basis van deze inventarisatie adviseren wij u over wat nodig is om uw keukens en sanitair tiptop in orde te maken. 

Bij dieptereiniging verzorgen we de complete reiniging van uw keukenapparatuur en sanitair. We demonteren elementen en verwijderen aangehecht vuil en kalkaanslag. Ook vervangen we waar nodig kitnaden en defecte elementen. Na reiniging voldoen uw keukens en sanitair weer aan de wet- en regelgeving op het gebied van hygiëne en voedselveiligheid (HACCP) en brandveiligheid.

Onze aanpak is altijd maatwerk, zodat deze optimaal aansluit bij uw wensen, de dynamiek van de locaties en de conditie van uw keukens en sanitair. Zo bent u verzekerd van het beste resultaat, zonder dat we veel overlast voor uw gebouwgebruikers veroorzaken. 

 

Weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op!

Contact
Deel dit artikel: