Wat is de belangrijkste functie van de buitenkant van een gebouw? Beschermen wat er binnen zit. Daarbij geldt het motto: voorkomen is beter dan genezen. Want als u last begint te krijgen van bijvoorbeeld lekkages, is het eigenlijk al te laat en zijn de herstelkosten flink hoger. Met een onderhoudsbeurt maken we uw gevel weer zo goed als nieuw. Denk aan schilderwerk bijwerken, hang- en sluitwerk repareren, kitranden herstellen en voegen vervangen. Zo kunt u de waarde van uw vastgoed in één klap verhogen en bent u verzekerd van een veilig gebouw.

Soms is de staat van uw gevel lastig in te schatten. Onze geveldeskundige adviseren u graag over hoe u uw gevel weer kunt terugbrengen in optimale staat. Of hoe u uw gevel in optimale staat kunt houden.

Wilt u vrijblijvend inzicht in de staat van uw gevel? Vraag dan de gratis Quick Scan aan.

GRATIS QUICK SCAN

Vrijblijvend inzicht in de staat van uw gevel?

Aanvragen

Onze aanpak

Inventarisatie 
Soms signaleert u zelf dat uw gebouw onderhoud nodig heeft. Denk aan afgebladderde verf,  uitgesleten voegen of deuren die niet goed meer sluiten. Daarnaast moeten ook minder zichtbare dingen, zoals raamrubbers, dakgoten en gevelpanelen onderhouden worden. Onze geveldeskundigen staan klaar om u te voorzien van een passend onderhoudsadvies. Of het nu gaat om éénmalig werk of meerjarenonderhoud. 

In overleg met u bezoekt onze geveldeskundige uw gebouw. Hij let hierbij onder andere op de conditie van het voegwerk en aanwezige kitnaden, de werking van hang- en sluitwerk en de technische staat van de geveldelen. 

U bent altijd welkom om bij deze inventarisatie aanwezig te zijn. Onze geveldeskundige maakt foto's, zodat u precies ziet waar welke vervuiling aanwezig is.

Plan van aanpak 
Samen met u bepalen we wanneer we waar welk type onderhoud uitvoeren. Dit is onder meer afhankelijk van uw wensen, de noodzakelijke werkzaamheden en de ernst van de beschadiging. Sommige zaken kunnen we herstellen. Denk aan het verven van uw raamkozijn. Maar soms is een kozijn door vochtaantasting gaan rotten. In dat geval moeten we het kozijn vervangen. Onze aanpak is altijd maatwerk en stemmen we van A tot Z met u af.

Uitvoering 
Natuurlijk moeten u en uw gebouwgebruikers zo min mogelijk overlast hebben van onze werkzaamheden. Wij werken uitsluitend met goed opgeleide, representatieve medewerkers, gekeurde en gecertificeerde middelen en materialen. Dag en, als u dat wenst, nacht. Zo bent u verzekerd van het beste resultaat, zonder dat we uw primaire processen verstoren.

Meer weten?

Hallo, ik ben Hans. Benieuwd naar de staat van uw gevel en wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van technisch gevelonderhoud? Ik ga hierover graag met u in gesprek.

Neem contact op

Meer gevelonderhoud

Glazenwassen Fortron

Glazenwassen

Schone ramen verhogen niet alleen de uitstraling van uw gebouw, regelmatig gewassen glas verlengt ook de levensduur van uw ramen en kozijnen. Doordat vuil geen kans krijgt om in te slijten zijn uw ramen makkelijker te reinigen (zonder agressieve reinigingsmiddelen en/of -methoden) en is de kans op schade aanzienlijk kleiner.

Glazenwassen
Gevelreiniging Fortron

Gevelreiniging

Een grondige reinigingsbeurt doet wonderen voor de uitstraling van uw vastgoed. Fortron heeft alles in huis om uw gevel er weer verrassend fris uit te laten zien. Innovatieve, duurzame reinigingsmethoden en enthousiaste vakmensen die van aanpakken weten.

Gevelreiniging
Gevelinspectie Fortron

Gevelinspectie

Bent u benieuwd hoe uw gevel er aan toe is? Een opknapbeurt van uw gevel begint bij een uitgebreide gevelinspectie. Hiermee ontdekt u precies hoe u uw gevel optimaal herstelt of onderhoudt.

Gevelinspectie
Totaal Gevelmanagement Fortron

Totaal Gevelmanagement

Voorkomen is beter dan genezen, dat geldt ook voor gevelonderhoud. Met Totaal Gevelmanagement staat uw gevel onder voortdurende controle. Zo voorkomen we grote problemen, houdt u de uitstraling van uw vastgoed constant en bespaart u op de lange termijn aanzienlijk op uw onderhoudskosten.

Gevelmanagement
Deel dit artikel: