Structureel onderhoud voor een vast bedrag per jaar
Gemiddeld voeren bedrijven elke 3 tot 5 jaar groot onderhoud uit aan hun gevels. Misschien nog een kleine reparatie of een glazenwasbeurt tussendoor, maar van structureel onderhoud is vaak geen sprake. Dat maakt een grote onderhoudsbeurt niet alleen duurder, maar ook complexer. Vervuiling slijt namelijk steeds meer in. Hoe langer u wacht, hoe moeilijker het wordt om uw gevel weer zijn oorspronkelijke, frisse uitstraling te geven.

Daarom ontwikkelden wij Fortron Gevelmanagement. Voor een vast bedrag per jaar zorgen wij ervoor dat uw gevel tiptop in orde is. We verzorgen alles wat met de uitstraling en het onderhoud van uw gevel te maken heeft. Van glazenwassen tot technisch onderhoud. Omdat we uw gevel regelmatig inspecteren en reinigen, komen we kleine gebreken snel op het spoor en herstellen we deze voordat ze groter worden. Alles onder één dak en kostenbesparend. Wat we precies doen, kondigen we aan via ons gebruiksvriendelijke klantportaal. Voor u wel zo prettig, want zo heeft u inzicht én overzicht in alles wat met uw gevel te maken heeft.

Fortron Totaal Gevelmanagement garandeert:

  • betere verkoop- en verhuurbaarheid van uw pand;
  • altijd de juiste uitstraling van uw gevel;
  • meer onderhoud, minder kosten;
  • langere levensduur van afwerkmaterialen;
  • garantiebehoud van nieuwe gebouwen door juist onderhoud;
  • 24/7 inzicht in de werkzaamheden via ons digitaal klantportaal.
Quick Scan Fortron - staat van uw gevel

GRATIS QUICK SCAN

Vrijblijvend inzicht in de staat van uw gevel?

Aanvragen

Onze aanpak

Inventarisatie
Elke gevel is anders en elke opdrachtgever heeft andere wensen. Daarom is onze aanpak altijd maatwerk. We stemmen met u af wat uw wensen en eisen u aan het onderhoud stelt. Onze geveldeskundige inventariseert de gevelelementen en brengt de aanwezige gebreken in kaart. Dat kan heel globaal op gevelniveau, maar ook heel specifiek op elementniveau, met daaraan gekoppeld een conditiescore. Dat is helemaal afhankelijk van uw wensen.

Advies
Op basis van de door ons uitgevoerde gevelinspectie, adviseren we uitgebreid over de benodigde technische en esthetische verbeteringen om de gevel weer op peil te krijgen. Ook schrijven we een meerjarig gevelonderhoudsplan om de gevel in topconditie te houden, rekenen we de besparing uit die dat op de lange termijn oplevert en richten we het digitale klantportaal voor u in.

Planning & organisatie
Na het invullen van het onderhoudsplan, maken we een planning voor de uit te voeren werkzaamheden en stemmen we die af met gespecialiseerde toeleveranciers en u. De eerste stap is de 0-beurt waarmee we de gevel weer in optimale staat terugbrengen.

Uitvoering: van prima tot prestigieus
Omdat een magazijn op een afgelegen bedrijventerrein andere eisen stelt aan de uitstraling van de gevel dan een in het oog springend architectonisch hoogstandje aan de ZuidAs, biedt Fortron onderhoud op drie niveaus: van prima tot prestigieus. Afhankelijk van uw keuze onderhoudt Fortron proactief uw gevel gedurende het contract. Iedere inspectie, actie en reparatie leggen we, inclusief foto’s, vast in het digitaal klantportaal dat 24/7 is in te zien door de opdrachtgever. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Meer weten?

Hallo, ik ben Hans. Benieuwd naar de mogelijkheden van Totaal Gevelmanagement voor uw gebouw(en)? Ik ga hierover graag met u in gesprek.

Neem contact op

Liever losse diensten afnemen?

Glazenwassen Fortron

Glazenwassen

Schone ramen verhogen niet alleen de uitstraling van uw gebouw, regelmatig gewassen glas verlengt ook de levensduur van uw ramen en kozijnen. Doordat vuil geen kans krijgt om in te slijten zijn uw ramen makkelijker te reinigen (zonder agressieve reinigingsmiddelen en/of -methoden) en is de kans op schade aanzienlijk kleiner.

Glazenwassen
Gevelreiniging Fortron

Gevelreiniging

Een grondige reinigingsbeurt doet wonderen voor de uitstraling van uw vastgoed. Fortron heeft alles in huis om uw gevel er weer verrassend fris uit te laten zien. Innovatieve, duurzame reinigingsmethoden en enthousiaste vakmensen die van aanpakken weten.

Gevelreiniging
Technisch gevelonderhoud Fortron

Technisch gevelonderhoud

Met een onderhoudsbeurt maken we uw gevel weer zo goed als nieuw. Denk aan schilderwerk bijwerken, hang- en sluitwerk repareren, kitranden herstellen en voegen vervangen. Zo kunt u de waarde van uw vast.

Gevelonderhoud
Gevelinspectie Fortron

Gevelinspectie

Bent u benieuwd hoe uw gevel er aan toe is? Een opknapbeurt van uw gevel begint bij een uitgebreide gevelinspectie. Hiermee ontdekt u precies hoe u uw gevel optimaal herstelt of onderhoudt.

Gevelinspectie
Deel dit artikel: