Trotse winnaar van de familiebedrijvenaward 2022

Duurzaam ondernemen

Fortron is een bedrijf van mensen. Ons doel? Samen met ons moederbedrijf Vebego en al onze zusterbedrijven elke dag een positieve bijdrage leveren aan het welzijn van 10 miljoen mensen! Dat doen we voor, door en met onze medewerkers. Door van betekenis te zijn voor mens en maatschappij. Dát is de impact van ons krachtige collectief! 

De basis van onze dienstverlening start bij het nemen van onze verantwoordelijkheid, nu én in de toekomst. Door aandacht te besteden aan de duurzame inzetbaarheid van onze medewerkers en bewust bezig te zijn met het verduurzamen van onze dienstverlening. Maar óók door bij te dragen aan duurzaamheidsambities van onze opdrachtgevers en acties te ondernemen om een positieve bijdrage te leveren aan de maatschappij. Wat die acties dan zijn? Lees verder!

Duurzaamheid
Sustainable Development Goals
Hoe draagt Fortron bij?

De SDG’s (Sustainable Development Goals) zijn zeventien invalshoeken om de wereld te verduurzamen voor 2030. De SDG’s zijn in 2015 opgesteld door de Verenigde Naties (VN) en veel landen hebben zich achter de doelen geschaard, zo ook Nederland. 

Vanuit onze dienstverlening kunnen wij de meeste impact realiseren op de volgende SDG's:

  • Oog voor mens en maatschappij (SDG 3)
  • Goed werkgeverschap (SDG 8)
  • Gelijke kansen voor iedereen (SDG 10)
  • Milieubewust (SDG 13)
Duurzaamheid SDG's
Lees meer over onze SDG's
Oog voor mens en maatschappij Duurzaamheid SDG3 Oog voor mens en maatschappij
Goed werkgeverschap Duurzaamheid SDG8 Goed werkgeverschap
Gelijke kansen voor iedereen Duurzaamheid SDG10 Gelijke kansen voor iedereen
Milieubewust Duurzaamheid SDG13 Milieubewust