Trotse winnaar van de familiebedrijvenaward 2022
SDG 3

Oog voor mens en maatschappij

Fortron wil niet alleen een positieve impact maken op haar medewerkers en opdrachtgevers, maar ook op de wereld om haar heen. Daarom ondernemen wij diverse acties, zoals het kosteloos verzorgen van reinigingswerkzaamheden bij Ronald McDonald huizen en het organiseren van 'verwenmomenten' voor mensen in de zorg tijdens de actieweek 'Glazenwassers hebben hart voor de zorg'.

Daarnaast nemen we deel aan initiatieven van de Vebego Foundation. De Vebego Foundation initieert, organiseert en faciliteert maatschappelijke projecten in binnen- en buitenland. Hun missie is werken aan een betere toekomst voor kinderen en jongeren tot 25 jaar. Dat doen zij met projecten rondom de thema’s werk, zorg en onderwijs. 

 

Duurzaamheid SDG3
SDG 3 Ronald Mc Donald Huizen
Reinigingswerkzaamheden Ronald McDonald huizen

Al jaren voeren wij kosteloos glaswas- en gevelreinigingswerkzaamheden uit bij de Ronald McDonald Kindervallei in Valkenburg, Ronald McDonald Zuid-Oost Brabant in Veldhoven en Ronald McDonald Nijmegen. Stuk voor stuk bijzondere plekken voor gezinnen met een ziek of zorgintensief kind en jongeren met een beperking.

Meer informatie Kindervallei
SDG 3 Glazenwassers Hart Voor De Zorg
Actieweek ‘Glazenwassers hebben hart voor de zorg'

Ieder jaar organiseren wij bij een aantal van onze opdrachtgevers activiteiten in het kader van de actieweek ‘Glazenwassers hebben hart voor de zorg’. Dit is een initiatief van Schoonmakend Nederland om o.a. bewoners, patiënten en cliënten van onze opdrachtgevers een bijzondere dag te bezorgen.

Meer over deze actieweek
SDG 3 Vebego Foundation

Vebego Foundation

De Vebego Foundation wil samen met de Vebego-bedrijven positieve impact maken. Zo zijn veel van onze Vebego-collega's actief met het mooier, gezonder en leuker maken van de leefomgeving van mensen om hen heen. Bijvoorbeeld door vrijwillig mee te werken in een buurthuis of door actief te zijn bij een sportvereniging. Vebego is trots dat haar medewerkers dit allemaal doen en wil daar ook graag een bijdrage aan leveren. Mijn Project biedt de Vebego-medewerker de mogelijkheid eenmalig een financiële ondersteuning te regelen voor een activiteit bij een maatschappelijke organisatie. 

Meer informatie over Vebego Foundation