Fortron biedt bedrijven een totaaloplossing voor gevelonderhoud. Van glasbewassing, gevelreiniging en gevelinspectie, tot technisch gevelonderhoud. Alles onder één dak. Onze aanpak kenmerkt zich door het slim combineren van werkzaamheden, met als doel een constante uitstraling van de gevel, een langere levensduur van gevelmaterialen en minder onderhoudskosten. Zo creëren onze meer dan 200 gedreven medewerkers iedere dag waardevolle gebouwen voor onze opdrachtgevers.

Totaal Gevelmanagement
Door de jaren heen hebben wij ons ontwikkeld tot dé specialist in totaal gevelmanagement. Met Fortron Totaal Gevelmanagement houden wij de gevels van onze opdrachtgevers continu in optimale conditie, altijd op basis van de NEN2767 (conditiemeting gevels). In plaats van periodiek groot onderhoud, voeren we regelmatig klein onderhoud uit. We inspecteren, repareren en reinigen. Omdat we alles op elkaar afstemmen, maken we geen onnodige kosten en weet een opdrachtgever precies waar hij aan toe is. Zo houden we de uitstraling en de waarde van vastgoed op peil, heeft de opdrachtgever geen omkijken naar het onderhoud aan zijn gevel én realiseren we op de lange termijn een aanzienlijke besparing op onderhoudskosten.

Veiligheid

Veilig werken is bij Fortron de hoeksteen van onze dienstverlening. Onvoldoende kennis of slechte navolging van de veiligheidsvoorschriften brengt niet alleen onze medewerkers, maar ook uw gebouwgebruikers in gevaar. Het is daarom belangrijk dat onze medewerkers in staat zijn om te allen tijde veilig te werken. Daarom zijn onze medewerkers uitgebreid opgeleid en beschikken zij over de beste middelen en materialen om hun werk uit te voeren. We hanteren fatsoenlijke prestatienormen en zijn eerlijk over wat wel en wat niet mogelijk is. Want kwaliteit kunnen we alleen leveren als ook de veiligheid gegarandeerd is. Fortron is VCA** gecertificeerd, in bezit van het OSB Keurmerk Glas & Gevel en conformeert zich aan de Code Verantwoordelijk Marktgedrag

Veiligheid en kwaliteit

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Goede dienstverlening start bij het nemen van je verantwoordelijkheid, nu én in de toekomst. Daarom besteden wij veel aandacht aan de duurzame inzetbaarheid van onze medewerkers, zijn wij bewust bezig met het verduurzamen van onze dienstverlening, dragen wij bij aan de duurzaamheidsambities van onze klanten en ondernemen wij acties om een positieve bijdrage te leveren aan de maatschappij.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Van glazenwasser naar gevelspecialist

Geschiedenis
Ons verhaal begon 40 jaar geleden met de oprichting van de glazenwassersbedrijven Fortron en Intron. Intron voor boven en Fortron voor onder de grote rivieren. In 1992 zijn beide bedrijven samengevoegd en daarmee werd Fortron het grootste landelijke glazenwassersbedrijf van Nederland.

Fortron begon als klein Zuid-Limburgs glazenwassersbedrijf, met 25 medewerkers, werkzaam vanuit twee vestigingen in Zuid en Noord Nederland. Nu 40 jaar later, zijn wij uitgegroeid tot dé landelijke specialist in Totaal Gevelmanagement. Met meer dan 200 gedreven medewerkers reinigen, repareren en onderhouden wij vanuit onze vier volwaardige kantoren met aangrenzende loods, meer dan 1000 locaties door heel Nederland!

 

 

Onderdeel Vebego International
Fortron is onderdeel van Vebego International. Vebego is een internationaal opererend familiebedrijf, actief in facility services, publieke sector en de gezondheidszorg, in Nederland, België, Zwitserland en Duitsland. Ruim 100 bedrijven, waaronder Hago, Hago Zorg, Yask, Vebego Airport Services, Alpheios en Care (België), maken onderdeel uit van Vebego.

De basis voor Vebego werd gelegd tijdens de Tweede Wereldoorlog. In 1943 richtte Ton Goedmakers senior glazenwassersbedrijf Hago, vernoemd naar zijn vader Harrie Goedmakers, op om verplichte tewerkstelling door de Duitse bezetter te ontlopen. Uit concurrentieoverwegingen richt hij zich met zijn schoonmaakbedrijf Hago op grote bedrijven en instellingen: de Staatsmijnen, de Limburgse Tram Maatschappij en Philips. Hij overtuigde deze, en later nog vele andere, organisaties ervan om schoonmaak in eigen beheer vaarwel te zeggen, door professionele uitvoering te bieden, tegen lagere kosten.

Deel dit artikel: