Mechanische Wastelescoop

Mechanische Wastelescoop

Bij Fortron zijn we continu bezig met het verbeteren van onze dienstverlening. Voor mens, milieu en maatschappij. Onze nieuwste innovatie is onze Mechanische Wastelescoop, ons duurzame antwoord op de fysiek zware telescopische glasbewassing. Hoe het werkt en waarom we deze hebben ontwikkeld zie je in het filmpje hiernaast!

Onze innovaties

Fortron puntladder

Puntladders worden veel gebruikt. Helaas gebeuren hier relatief veel ongelukken mee, omdat de reguliere varianten makkelijk om te trekken zijn. Fortron ontwikkelde samen met Dirks Klimmaterialen een nieuwe, eigen puntladder, waarmee medewerkers stabieler staan waardoor het risico op bedrijfsongevallen sterk vermindert.

Waspak

Telescopische glasbewassing is fysiek zwaar werk. Om het werken met deze methode te verlichten, maken onze medewerkers gebruik van het Waspak. Op deze manier reduceren we de fysieke belasting op de nek en schouders van onze medewerkers met maar liefst 50%. Onder bepaalde omstandigheden hebben wij het Waspak zelfs verplicht gesteld.

Indoor Cleanpole

Glazenwassen in volle kantoren of technische ruimten. Dat kan knap lastig zijn. Zeker omdat er soms gewoon niet genoeg ruimte is om een raam goed te bereiken. Daarom ontwikkelde Fortron de Indoor Cleanpole. Hiermee wassen we glas over bureaus en tafels heen. Veilig, efficiënt en zonder water!

RopeClimber

Hoogwerkers of steigers in uw gebouw zorgen voor overlast voor uw gebouwgebruikers. Toch wilt u ook dat die hoge glaspartij gewassen wordt. Hoe maakt u die toch bereikbaar, zonder die enorme sta-in-de-wegs? De RopeClimber biedt de oplossing!

Deel dit artikel: