Veiligheid en kwaliteit

Veilig werken is bij Fortron de hoeksteen van onze dienstverlening. Onvoldoende kennis of slechte navolging van de veiligheidsvoorschriften brengt niet alleen onze medewerkers, maar ook uw gebouwgebruikers in gevaar. Het is daarom belangrijk dat onze medewerkers in staat zijn om te allen tijde veilig te werken. Daarom zijn onze medewerkers uitgebreid opgeleid en beschikken zij over de beste middelen en materialen om hun werk uit te voeren. We hanteren fatsoenlijke prestatienormen en zijn eerlijk over wat wel en wat niet mogelijk is. Want kwaliteit kunnen we alleen leveren als ook de veiligheid gegarandeerd is.

 

Borging veiligheid en kwaliteit

Glasbewassing en gevelreiniging is niet zonder risico’s. Het is daarom meer dan belangrijk dat onze medewerkers in staat zijn om te allen tijde veilig te werken. Niet alleen voor henzelf, maar zeker ook voor de gebouwgebruikers van een pand. Uiteraard is Fortron VCA** en ISO 9001 gecertificeerd en beschikken we over het OSB-keurmerk voor Glas en Gevel. Daarnaast nemen we zitting in het bestuur van de AWOG (glazenwasserssegment van de OSB), waardoor we op de hoogte zijn van actuele en aankomende richtlijnen en wetgeving op het gebied van veiligheid bij glasbewassing en gevelreiniging.

Code verantwoordelijk marktgedrag

Goed werkgeverschap gaat om het erkennen van de belangen van onze medewerkers, zodat zij met plezier hun werk doen. Maar ook om het stimuleren van gezonde marktverhoudingen, waarbij niet prijs, maar kwaliteit leidend is. Dit vraagt om het creëren van reële verwachtingen bij onze opdrachtgevers over wat wel en niet kan en over open en transparante communicatie. Maar ook over onze werkwijze en het investeren in onze medewerkers, zoals het organiseren van goed randvoorwaarden, stimuleren van een fijne werksfeer, realiseren van een realistische werkdruk, mogelijkheden bieden voor ontwikkeling en waardering en medewerkers de waardering geven die ze verdienen. De ‘Code-principes’ zitten al voor de komst van de Code verantwoordelijk Marktgedrag verweven in onze dienstverlening. Het ondertekenen van de Code Verantwoordelijk Marktgedrag in 2012 was dan ook een logische stap.

Onze keurmerken, certificaten en verklaringen

 

 

 

 

 

Deel dit artikel: