Wat is de belangrijkste functie van de buitenkant van een gebouw? Beschermen wat er binnen zit. Daarbij geldt het motto: voorkomen is beter dan genezen. Want als u last begint te krijgen bijvoorbeeld lekkages, is het eigenlijk al te laat en zijn de herstelkosten flink hoger.  Met een onderhoudsbeurt maken we uw gevel weer zo goed als nieuw. Denk aan schilderwerk bijwerken, hang- en sluitwerk repareren, kitranden herstellen en voegen vervangen. Zo kunt u de waarde van uw vastgoed in één klap verhogen en bent u verzekerd van een veilig gebouw. 

Onze aanpak

Inventarisatie 

Soms signaleert u zelf dat uw gebouw onderhoud nodig heeft. Denk aan afgebladderde verf,  uitgesleten voegen of deuren die niet goed meer sluiten. Daarnaast moeten ook minder zichtbare dingen, zoals raamrubbers, dakgoten en gevelpanelen onderhouden worden. Onze geveldeskundigen staan klaar om u te voorzien van een passend onderhoudsadvies. Of het nu gaat om éénmalig werk of meerjarenonderhoud. 

In overleg met u bezoekt onze geveldeskundige uw gebouw. Hij let hierbij onder andere op de conditie van het voegwerk en aanwezige kitnaden, de werking van hang- en sluitwerk en de technische staat van de geveldelen. 

U bent altijd welkom om bij deze inventarisatie aanwezig te zijn. Onze geveldeskundige maakt foto's, zodat u precies ziet waar welke vervuiling aanwezig is.

 

 

Plan van aanpak 

Samen met u bepalen we wanneer we waar welk type onderhoud uitvoeren. Dit is onder meer afhankelijk van uw wensen, de noodzakelijke werkzaamheden en de ernst van de beschadiging. Sommige zaken kunnen we herstellen. Denk aan het verven van uw raamkozijn. Maar soms is een kozijn door vochtaantasting gaan rotten. In dat geval moeten we het kozijn vervangen. Onze aanpak is altijd maatwerk en stemmen we van A tot Z met u af.

 

Uitvoering 

Natuurlijk moeten u en uw gebouwgebruikers zo min mogelijk overlast hebben van onze werkzaamheden. Wij werken uitsluitend met goed opgeleide, representatieve medewerkers, gekeurde en gecertificeerde middelen en materialen. Dag en, als u dat wenst, nacht. Zo bent u verzekerd van het beste resultaat, zonder dat we uw primaire processen verstoren.

Nu doen!

Calamiteitendienst

Waterschade? Graffiti verwijderen? Spoeddesinfectie? Via 0800 - 023 1779 staan we 24/7 voor u klaar!

Calamiteit?

Vrijblijvend inzicht in de staat van uw gevel?

Vraag de gratis Quick Scan aan!

Deel dit artikel:

Ook interessant voor u: