Het totale gevelonderhoud onder één dak

Fortron biedt bedrijven een totaaloplossing voor gevelonderhoud. Van glasbewassing, gevelreiniging en gevelinspectie tot technisch gevelonderhoud. Alles onder één dak.

Met frequent en gedegen onderhoud is de uitstraling van een gebouw constant, blijft de levensduur van gevelmaterialen geborgd en wordt een besparing op onderhoudskosten gerealiseerd. Zo creëren onze meer dan 200 gedreven medewerkers iedere dag waardevolle gebouwen voor onze opdrachtgevers. En dat al ruim 40 jaar.

Onze diensten Contact

Fortron, dé specialist in gevelonderhoud

De onderhoudsbehoefte van een gebouw, maar ook de wensen van onze opdrachtgevers zijn van diverse factoren afhankelijk. Denk hierbij aan de architectuur, de geografische ligging en de functie van een gebouw. Immers de gevel van een gebouw in een dichtbegroeide omgeving wordt sneller vuil dan een gebouw op een rustig gelegen, open terrein. En aan een fabriek stel je waarschijnlijk andere eisen dan aan een ziekenhuis. De inrichting van het gevelonderhoud van een gebouw vraagt dan ook om maatwerk. Zo ben je ervan verzekerd dat onze dienstverlening aansluit op jouw organisatie en dat je geen omkijken hebt naar onze aanwezigheid. 

Fortron Totaal Gevelmanagement
Volledig ontzorgd worden? Maak dan kennis met Fortron Totaal Gevelmanagement. Hierbij houden wij de gevel van je gebouw continu in optimale conditie. In plaats van periodiek groot onderhoud, voeren we regelmatig klein onderhoud uit. We inspecteren, repareren en reinigen. En dat voor een vast bedrag per jaar.

Zo houden we de uitstraling van jouw vastgoed op peil en bespaar je op de lange termijn aanzienlijk op de onderhoudskosten.

 • Glasbewassing
  Schone ramen verhogen niet alleen de uitstraling van een gebouw, regelmatig gewassen glas verlengt ook de levensduur van de ramen en kozijnen.
 • Gevelreiniging en conservering
  Een eerste indruk maak je maar één keer. Het gebouw is het eerste visitekaartje voor je bedrijf.
 • Technisch gevelonderhoud
  Wat is de belangrijkste functie van de buitenkant van een gebouw? Beschermen wat er binnen zit. Daarbij geldt het motto: voorkomen is beter dan genezen.
 • Gevelinspectie
  Benieuwd naar de staat van je gevel? Een opknapbeurt van een gevel begint bij een uitgebreide gevelinspectie. Hiermee ontdek je hoe je de gevel optimaal herstelt of onderhoudt.
Meer over ons
Maak kennis met Fortron
Over Fortron Over Fortron Over Fortron
Veiligheid en kwaliteit Veiligheid en kwaliteit Veiligheid en kwaliteit
Duurzaamheid Duurzaamheid Duurzaamheid
Vacatures Vacatures Vacatures
Contact Koffie Contact
Nieuws & updates

Lees hier de laatste ontwikkelingen over onze organisatie.

Nieuwsberichten
2109 Vebego Meets PROVADA

Ontmoet Vebego op de PROVADA

Voor de eerste keer presenteert Vebego zich aan de vastgoedwereld, tijdens de grootste vastgoedbeurs in Nederland; de PROVADA op 26, 27 en 28 oktober aanstaande. Kom jij ook?
Ontmoet Vebego op de PROVADA
2106 PSO Certificering
Certificering, Duurzaamheid

Ons sociaal ondernemerschap erkend met een PSO-certificering!

Wij zijn TROTS te kunnen mededelen dat onze inspanning op het gebied van sociaal ondernemen ons het PSO certificaat trede 3 heeft opgeleverd!
Ons sociaal ondernemerschap erkend met een PSO-certificering!
2104 CO2 Prestatieladder Niveau 3
Certificering, Duurzaamheid

CO2-Prestatieladder Niveau 3

Een zo minimaal mogelijke impact op het milieu. Dat is een uitdaging waar wij ons de afgelopen en komende jaren hard voor maken.
CO2-Prestatieladder Niveau 3