Ontmoet Vebego op de PROVADA

Voor de eerste keer presenteert Vebego zich aan de vastgoedwereld, tijdens de grootste vastgoedbeurs in Nederland; de PROVADA op 26, 27 en 28 oktober aanstaande. Kom jij ook?
29-09-2021
< 1 min.
Ontmoet Vebego op de PROVADA
2109 Vebego Meets PROVADA
2002 Gevelonderhoud Van Reactief Naar Proactief
Artikel

Gevelonderhoud: van reactief naar proactief

Opdrachtgevers zien vaak pas dat er iets aan hun gevel scheelt, als het kwaad al geschied is. Een gevel is zichtbaar vervuild of er is technische schade die effect heeft op de uitstraling of soms zelfs op de veiligheid van een gebouw. “Dan worden wij ingeschakeld. Dat is uiteraard fijn! Maar het kan ook anders…”
13-02-2020
< 1 min.
2001 100% Elektrisch
Duurzaamheid, Klantnieuws

"Wij rijden 100% elektrisch voor de gemeente Amsterdam"

De gemeente Amsterdam stimuleert haar eigen medewerkers om een milieubewuste keuze te maken als het gaat om leveranciers. Het Facilitair Bureau merkt dat veel leveranciers wel open staan voor een gesprek over de verduurzaming van hun eigen bedrijfsprocessen. Een aantal leveranciers rijdt bijvoorbeeld al elektrisch. Onlangs heeft ook Fortron een elektrische wagen aangeschaft.
20-01-2020
< 1 min.
1912 Glazenwassers Voor De Zorg
Duurzaamheid

Glazenwassers hebben ♥ voor de zorg

Voor het vierde jaar op rij sluiten wij graag aan bij de actieweek ‘Glazenwassers hebben ♥ voor de zorg’, geïnitieerd door brancheorganisatie OSB. Een initiatief om extra aandacht te schenken aan kwetsbare groepen in onze samenleving.
02-12-2019
< 1 min.
1911 Nieuwe Samenwerking PWN En Fortron Contractondertekening
Klantnieuws

Nieuwe samenwerking PWN en Fortron

PWN Waterleidingbedrijf Noord-Holland en Fortron gaan per 1 januari 2020 de samenwerking aan voor glas- en gevelreiniging én productieschoonmaak.
27-11-2019
< 1 min.
1910 ‘Week Van De Schoonmaker’ Bij Uva En Hva
Klantnieuws

‘Week van de Schoonmaker’ bij UvA en HvA

Het werkgeluk van de schoonmakers is voor de Universiteit van Amsterdam, Hogeschool van Amsterdam, Hago, CSU, Schoonmaakbedrijf Victoria en voor ons heel belangrijk. Daarom slaan wij deze week de handen ineen om alle schoonmaakmedewerkers in het zonnetje te zetten.
08-10-2019
< 1 min.
1909 Voorkomen Is Beter Dan Genezen
Artikel

Voorkomen is beter dan genezen

Traditioneel worden veel periodiek periodiek onderhouden. Elke paar jaar er groot onderhoud plaats, er weer een tijdlang niets aan de gevel gebeurt, behalve glasbewassing. Gevolgen kunnen vrij lang ongezien, de uitstraling van de gevel fluctueert en terugbrengen van de gevel in de staat onnodig veel geld. Dat moet toch anders kunnen? Jazeker, dat kan anders!
26-09-2019
< 1 min.
1909 Contractondertekening Beeld En Geluid En Fortron
Klantnieuws

Contractondertekening Beeld en Geluid en Fortron

Op 28 augustus tekenden Eppo van Nispen tot Sevenaer, algemeen directeur Beeld en Geluid en Robert Hompes, directeur van Fortron, het samenwerkingscontract voor de glasbewassing van het "kunstwerk" van Beeld en Geluid.
06-09-2019
< 1 min.
1908 Nieuwe Samenwerking Universiteit En Hogeschool Van Amsterdam En Fortron
Klantnieuws

Nieuwe samenwerking Universiteit en Hogeschool van Amsterdam en Fortron

In april van dit jaar begon het team van Fortron aan de mooie glasbewassingsklus die voortkomt uit de samenwerking tussen de Universiteit en Hogeschool van Amsterdam en Fortron. Het hele jaar door wast voorman Darwin Mondaca Toroco met zijn team dagelijks de ramen van de circa 73 panden van de UvA en de HvA.
25-08-2019
< 1 min.
1902 Als Je Doet Wat Je Deed, Krijg Je Wat Je Kreeg
Artikel

Als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg

Sinds ik in 2013 bij Fortron ben komen werken, heb ik de glazenwassersbranche flink zien veranderen. Toen, op het dieptepunt van de economische crisis, reduceerden veel opdrachtgevers de frequentie van glasbewassing. In plaats van vier keer per jaar werd er nog maar twee keer –of zelfs één keer per jaar gewassen. De focus van opdrachtgevers lag vooral op het ontwerp van kosten. Nu, vijf jaar later, ziet de wereld er heel anders uit.
11-02-2019
< 1 min.
1806 Duurzame Inzetbaarheid
Duurzaamheid

Duurzame inzetbaarheid

In december vindt de jaarlijkse actieweek Glazenwassers en ouderen plaats, waarbij we ons als glazenwassersbranche extra inzetten voor die kwetsbare doelgroep. Een prachtig en ontzettend dankbaar initiatief, dat ik met volle overtuiging steun. Tegelijkertijd denk ik na over de ontwikkeling van onze eigen medewerkers. Hoe kwetsbaar zijn zij?
06-06-2018
< 1 min.