Ontmoet Vebego op de PROVADA

Voor de eerste keer presenteert Vebego zich aan de vastgoedwereld, tijdens de grootste vastgoedbeurs in Nederland; de PROVADA op 26, 27 en 28 oktober aanstaande. Kom jij ook?
29-09-2021
< 1 min.
Ontmoet Vebego op de PROVADA
2109 Vebego Meets PROVADA
2101 We Zijn Continu Bezig Met Innoveren
Artikel

We zijn continu bezig met innoveren

De branche voor glasbewassing en gevelreiniging lijkt traditioneel, maar dat is het allerminst. “We werken volop aan de toekomst.”
19-01-2021
< 1 min.
2002 Glas En Gevel Is Veel Meer Dan Een Getal
Artikel

Glas en gevel is veel meer dan een getal

Robert Hompes pleit voor erkenning van glasbewassing en gevelonderhoud als expertise. “Je moet als opdrachtgever willen weten wie er aan je gevel hangt.”
25-02-2020
< 1 min.
2002 Gevelonderhoud Van Reactief Naar Proactief
Artikel

Gevelonderhoud: van reactief naar proactief

Opdrachtgevers zien vaak pas dat er iets aan hun gevel scheelt, als het kwaad al geschied is. Een gevel is zichtbaar vervuild of er is technische schade die effect heeft op de uitstraling of soms zelfs op de veiligheid van een gebouw. “Dan worden wij ingeschakeld. Dat is uiteraard fijn! Maar het kan ook anders…”
13-02-2020
< 1 min.
1909 Voorkomen Is Beter Dan Genezen
Artikel

Voorkomen is beter dan genezen

Traditioneel worden veel periodiek periodiek onderhouden. Elke paar jaar er groot onderhoud plaats, er weer een tijdlang niets aan de gevel gebeurt, behalve glasbewassing. Gevolgen kunnen vrij lang ongezien, de uitstraling van de gevel fluctueert en terugbrengen van de gevel in de staat onnodig veel geld. Dat moet toch anders kunnen? Jazeker, dat kan anders!
26-09-2019
< 1 min.
1902 Als Je Doet Wat Je Deed, Krijg Je Wat Je Kreeg
Artikel

Als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg

Sinds ik in 2013 bij Fortron ben komen werken, heb ik de glazenwassersbranche flink zien veranderen. Toen, op het dieptepunt van de economische crisis, reduceerden veel opdrachtgevers de frequentie van glasbewassing. In plaats van vier keer per jaar werd er nog maar twee keer –of zelfs één keer per jaar gewassen. De focus van opdrachtgevers lag vooral op het ontwerp van kosten. Nu, vijf jaar later, ziet de wereld er heel anders uit.
11-02-2019
< 1 min.
1703 Column Glazenwassers Linking Pin
Artikel

Column | Glazenwassers: de linking-pin tussen facilitair en gebouwbeheer

De laatste jaren zien we de vraag naar taakintegratie toenemen. Medewerkers die bijvoorbeeld niet alleen schoonmaakwerkzaamheden uitvoeren, maar ook verantwoordelijk zijn voor de catering. Of vloerenspecialisten, die ook kapotte lampen vervangen. Belangrijkste reden hiervoor is enerzijds een kostenbesparing en anderzijds meer afwisseling voor de medewerkers. Zeker nu mensen steeds langer door moeten werken, is dat belangrijk.
10-03-2017
< 1 min.
1405 Meest Gemaakte Fouten Bij Gevelreiniging
Artikel

Meest gemaakte fouten bij gevelreiniging

Gevelreiniging is een vak apart. En de complexiteit van het vakgebied vergroot de kans op het maken van fouten. Zowel bij opdrachtgevers, als bij gevelreinigers zelf. Johan Kool verhaalt namens Fortron over de meest gemaakte fouten.
01-05-2014
< 1 min.