Trotse winnaar van de familiebedrijvenaward 2022
1909 Contractondertekening Beeld En Geluid En Fortron
06-09-2019

Contractondertekening Beeld en Geluid en Fortron

Op 28 augustus tekenden Eppo van Nispen tot Sevenaer, algemeen directeur Beeld en Geluid en Robert Hompes, directeur van Fortron, het samenwerkingscontract voor de glasbewassing van het "kunstwerk" van Beeld en Geluid.

De aanbesteding, die begeleid werd door MasterKey, was verdeeld in twee percelen; schoonmaak en glasbewassing. Asito heeft de opdracht voor de schoonmaak gegund gekregen en Fortron voor de glasbewassing.

Het gebouw van Beeld en Geluid is naar eigen zeggen een echt "kunstwerk". Een gebouw met een bijzondere constructie. Een constructie die de bewassing van buitenglas tot een uitdaging maakt. Om die reden was het van een proefstuk een belangrijk onderdeel van de beoordeling van het perceel Glasbewassing. Op deze manier kunnen de leveranciers laten zien hoe de praktijk aan toe gaat en wat het resultaat is van het daadwerkelijke resultaat is. De beoordeling vond plaats op basis van het proces, de communicatie en het resultaat. Fortron bleek hieruit de beste partij.

Op de foto vlnr Marcel Schut (voorman glazenwasser Fortron), Mikael Schwartz (commercieel manager Fortron), Rutger Joosting Bunk (rayonmanager Fortron), Eppo van Nispen tot Sevenaer (algemeen directeur Beeld en Geluid) en Robert Hompes (directeur Fortron).

1909 Contractondertekening Beeld En Geluid En Fortron Contractondertekening

Meer nieuws

2112 Samenwerking Gemeente Amsterdam
Klantnieuws, Duurzaamheid

Gemeente Amsterdam en Fortron zetten samenwerking voort

2 min.
2101 Samenwerking Universiteit Maastricht En Fortron
Klantnieuws

Universiteit Maastricht en Fortron gaan samenwerking aan voor glasbewassing

1 min.
2001 100% Elektrisch
Duurzaamheid, Klantnieuws

"Wij rijden 100% elektrisch voor de gemeente Amsterdam"

2 min.