1909 Contractondertekening Beeld En Geluid En Fortron
06-09-2019

Contractondertekening Beeld en Geluid en Fortron

Op 28 augustus tekenden Eppo van Nispen tot Sevenaer, algemeen directeur Beeld en Geluid en Robert Hompes, directeur van Fortron, het samenwerkingscontract voor de glasbewassing van het "kunstwerk" van Beeld en Geluid.

De aanbesteding, die begeleid werd door MasterKey, was verdeeld in twee percelen; schoonmaak en glasbewassing. Asito heeft de opdracht voor de schoonmaak gegund gekregen en Fortron voor de glasbewassing.

Het gebouw van Beeld en Geluid is naar eigen zeggen een echt "kunstwerk". Een gebouw met een bijzondere constructie. Een constructie die de bewassing van buitenglas tot een uitdaging maakt. Om die reden was het van een proefstuk een belangrijk onderdeel van de beoordeling van het perceel Glasbewassing. Op deze manier kunnen de leveranciers laten zien hoe de praktijk aan toe gaat en wat het resultaat is van het daadwerkelijke resultaat is. De beoordeling vond plaats op basis van het proces, de communicatie en het resultaat. Fortron bleek hieruit de beste partij.

Op de foto vlnr Marcel Schut (voorman glazenwasser Fortron), Mikael Schwartz (commercieel manager Fortron), Rutger Joosting Bunk (rayonmanager Fortron), Eppo van Nispen tot Sevenaer (algemeen directeur Beeld en Geluid) en Robert Hompes (directeur Fortron).

1909 Contractondertekening Beeld En Geluid En Fortron Contractondertekening

Meer nieuws

1908 Nieuwe Samenwerking Universiteit En Hogeschool Van Amsterdam En Fortron
Klantnieuws

Nieuwe samenwerking Universiteit en Hogeschool van Amsterdam en Fortron

25-08-2019
3 min.
1910 ‘Week Van De Schoonmaker’ Bij Uva En Hva
Klantnieuws

‘Week van de Schoonmaker’ bij UvA en HvA

08-10-2019
< 1 min.
1911 Nieuwe Samenwerking PWN En Fortron Contractondertekening
Klantnieuws

Nieuwe samenwerking PWN en Fortron

27-11-2019
1 min.