Trotse winnaar van de familiebedrijvenaward 2022
1912 Glazenwassers Voor De Zorg
02-12-2019

Glazenwassers hebben ♥ voor de zorg

Voor het vierde jaar op rij sluiten wij graag aan bij de actieweek ‘Glazenwassers hebben ♥ voor de zorg’, geïnitieerd door brancheorganisatie OSB. Een initiatief om extra aandacht te schenken aan kwetsbare groepen in onze samenleving.

In week 50 en 51 organiseerden wij samen met andere glazenwassersbedrijven diverse activiteiten voor bewoners, cliënten, patiënten en zorgverleners in zorginstellingen in Nederland. Dit jaar verrasten bewoners, patiënten en zorgverleners van drie klanten.

Basalt – Den Haag

Ons team in Den Haag beet het spits af voor onze actieweek. Zij verrassen op vrijdagmiddag 13 december de patiënten en medewerkers van Basalt en onze collega’s van Hago Zorg met heerlijk appelflappen en oliebollen. Het team maakte een rondje door het pand om iets lekkers aan te bieden en gezellig een praatje te maken.

1912 Glazenwassers Voor De Zorg Basalt
Zuyderland – Sittard

Op diezelfde vrijdagmiddag kregen de bewoners van Zuyderland, Zorgcentrum Hoogstaete, bezoek van onze collega’s uit het zuiden. Ons team had een frietwagen laten komen, zodat bewoners, bezoekers en medewerkers konden genieten van heerlijke frietjes en snacks. Bewoners genoten in het restaurant van live muziek, geregeld door Zuyderland, terwijl ze door onze medewerkers werden getrakteerd op lekkers van de frietwagen. Natuurlijk werden ook de bewoners van de kleinschalige woongroepen niet vergeten. Veel vrolijke gezichten en lieve woorden van bewoners en zorgpersoneel was het resultaat. Als bedankje werden de mannen naar voren geroepen en door de hele zaal toegezongen!

1912 Glazenwassers Voor De Zorg Zuyderland
Pro Persona – Wolfheze

Onze medewerkers in regio midden zorgden er in week 51 voor dat de bewoners van Pro Persona tijdens de feestdagen kunnen genieten van een sprankelend uitzicht. In het kader van de actieweek zijn in die week balkons en terrassen ontdaan van vuil en groene aanslag. In de avond was een gezamenlijke afsluiting waarbij bewoners, bezoekers en medewerkers van Pro Persona uitgenodigd waren op onze kerstbraderie. Er werd volop genoten van de verse oliebollen, appelflappen, de warme chocomel én het goede gezelschap. Sommige bewoners bleven zelfs de hele middag of kwamen voor een tweede keer terug. Een geslaagde middag!

1912 Glazenwassers Voor De Zorg Pro Persona

Meer nieuws

2203 Exoskelet Is Forse Investering Waard 2
Duurzaamheid, Artikel

Exoskelet is forse investering waard

4 min.
2112 Samenwerking Gemeente Amsterdam
Klantnieuws, Duurzaamheid

Gemeente Amsterdam en Fortron zetten samenwerking voort

2 min.
2106 PSO Certificering
Certificering, Duurzaamheid

Ons sociaal ondernemerschap erkend met een PSO-certificering!

2 min.