Trotse winnaar van de familiebedrijvenaward 2022
1911 Nieuwe Samenwerking PWN En Fortron Contractondertekening
27-11-2019

Nieuwe samenwerking PWN en Fortron

PWN Waterleidingbedrijf Noord-Holland en Fortron gaan per 1 januari 2020 de samenwerking aan voor glas- en gevelreiniging én productieschoonmaak.

PWN Waterleidingbedrijf Noord-Holland levert jaarlijks circa 106 miljoen kubieke meter drinkwater aan ruim 780.000 particulieren, bedrijven en instellingen in de provincie Noord-Holland. In Noord-Holland heeft PWN 55 locaties van waaruit zij haar dienstverlening dagelijks uitvoert.

Voor de schoonmaak van haar locaties gaat PWN per 1 januari 2020 nieuwe samenwerkingen aan. De aanbesteding die hier aan vooraf ging, was verdeeld in vier percelen:

  • Perceel 1 Kantoorschoonmaak
  • Perceel 2 Glas-en gevelreiniging
  • Perceel 3 Productieschoonmaak
  • Perceel 4 Technische Schoonmaak en Kelderreiniging

Voor zowel Glas-en gevelreiniging als Productieschoonmaak is Fortron de nieuwe samenwerkingspartner voor PWN.

Veiligheid en kwaliteit
In de uitvraag van PWN komt duidelijk naar voren dat veiligheid en kwaliteit de belangrijkste uitgangspunten zijn. Niet alleen van hun eigen dienstverlening, maar ook als het gaat om de verwachtingen van hun samenwerkingspartners. Fortron heeft PWN laten zien hoe zij zorgen voor een optimale veiligheids- en kwaliteitsborging en zo van toegevoegde waarde is voor PWN.

Bas Stoop, strategisch inkoper en contractmanager PWN: “Fortron laat in haar inschrijving zien kwaliteit te kunnen leveren tegen een marktconforme prijs. Fortron laat zien dat zij het werk op een veilige manier gaan uitvoeren en de nazorg en rapportages op een passende wijze na gaan streven. Wij kijken uit naar een langdurige en prettige samenwerking”.

Officiële contractondertekening

Op 26 november was de officiële contractondertekening. Joke Cuperus, directeur van PWN en Robert Hompes, directeur van Fortron spraken hun vertrouwen naar elkaar uit en zien uit naar een succesvolle samenwerking voor ten minste de komende 3 jaar.

Op de foto v.l.n.r. Nico Schokker (operationeel directeur Succes Schoonmaak), Joke Cuperus (directeur PWN), Robert Hompes (directeur Fortron) en Els Meinders (Rayonleider CSU).

1911 Nieuwe Samenwerking PWN En Fortron

Meer nieuws

2112 Samenwerking Gemeente Amsterdam
Klantnieuws, Duurzaamheid

Gemeente Amsterdam en Fortron zetten samenwerking voort

2 min.
2101 Samenwerking Universiteit Maastricht En Fortron
Klantnieuws

Universiteit Maastricht en Fortron gaan samenwerking aan voor glasbewassing

1 min.
2001 100% Elektrisch
Duurzaamheid, Klantnieuws

"Wij rijden 100% elektrisch voor de gemeente Amsterdam"

2 min.