Trotse winnaar van de familiebedrijvenaward 2022
1703 Robert Hompes Benoemd Tot Directeur Van Fortron
01-03-2017

Robert Hompes benoemd tot directeur van Fortron

Op 1 maart is Robert Hompes benoemd tot algemeen directeur van Fortron. Hompes, hiervoor werkzaam als commercieel directeur van het bedrijf, neemt deze functie over van Petra Boonstra. Hij gaat zich voornamelijk richten op de verdere groei van Fortron en het verstevigen van de positie op het gebied van gevelonderhoud.

Sinds 2013 is Hompes als commercieel directeur werkzaam bij Fortron. Hij was nauw betrokken bij de transitie die het bedrijf doormaakte van specialistisch reiniger naar allround gevelonderhoudsbedrijf. Hompes: “De afgelopen jaren is Fortron uitgegroeid tot dé professionele partner voor het totale gevelonderhoud van gebouwen. Als algemeen directeur wil ik deze propositie verder vormgeven en verstevigen en de succesvol ingeslagen weg voortzetten.”

Vertrouwen
Hompes volgt Petra Boonstra op, die na ruim zeven jaar algemeen directeurschap een andere uitdaging binnen moederbedrijf Vebego aangaat. Boonstra: “Robert is oprecht betrokken bij Fortron en haar medewerkers. Hij heeft totaal gevelmanagement echt op de kaart gezet en relaties met nieuwe en bestaande klanten gebouwd en bestendigd. Ik heb er dan ook het volste vertrouwen in dat hij Fortron verder kan ontwikkelen en nog succesvoller maakt.”

Meer nieuws

Header Vebego Familie Award 2022
Organisatienieuws

Vebego wint Familiebedrijven Award 2022

2 min.
2006 Rene Kreuk Nieuwe Operationeel Manager Fortron
Organisatienieuws

Rene Kreuk nieuwe Operationeel manager Fortron

1 min.
1405 Meest Gemaakte Fouten Bij Gevelreiniging
Artikel

Meest gemaakte fouten bij gevelreiniging

4 min.