Trotse winnaar van de familiebedrijvenaward 2022
2101 Samenwerking Universiteit Maastricht En Fortron
18-01-2021

Universiteit Maastricht en Fortron gaan samenwerking aan voor glasbewassing

Per 1 januari 2021 zijn Universiteit Maastricht en Fortron de samenwerking aangegaan voor de glasbewassing van alle locaties van Universiteit Maastricht. Hiermee verzorgt Fortron in ieder geval de komende 4 jaar de glasbewassing voor de ca. 45 locaties van de Universiteit Maastricht in Limburg, bestaande uit prachtige oude panden en indrukwekkende nieuwbouw.

Visie
Aantrekkelijke gebouwen voor student en medewerker behoort, naast duurzaamheid, tot de visie van Universiteit Maastricht. Volgens Universiteit Maastricht levert glasbewassing een belangrijke bijdrage aan de uitstraling van haar gebouwen en daarmee aan de aantrekkingskracht tot de student. Immers “Studenten kiezen onder andere voor Universiteit Maastricht vanwege de gebouwen.”

In een Europese aanbesteding is Universiteit Maastricht op zoek gegaan naar een partner die in staat is om hen vanuit kennis en ervaring te ontzorgen en een hoogwaardige kwaliteit te leveren met actieve aandacht voor procesoptimalisatie, flexibiliteit, veiligheid en duurzaamheid. En Fortron is die partner!

Meer nieuws

2112 Samenwerking Gemeente Amsterdam
Klantnieuws, Duurzaamheid

Gemeente Amsterdam en Fortron zetten samenwerking voort

2 min.
2001 100% Elektrisch
Duurzaamheid, Klantnieuws

"Wij rijden 100% elektrisch voor de gemeente Amsterdam"

2 min.
1911 Nieuwe Samenwerking PWN En Fortron Contractondertekening
Klantnieuws

Nieuwe samenwerking PWN en Fortron

1 min.