Over Fortron

Fortron realiseert letterlijk en figuurlijk waardevolle gebouwen voor opdrachtgevers. Dat doen we door het totale technische en esthetische gevelonderhoud uit handen te nemen. Zo blijft de uitstraling van het gebouw constant en past die bij de gebouweigenaren, huurders en gebruikers. Dat doen we met innovatieve maatwerkoplossingen en goed opgeleide medewerkers. Veilig, verantwoord en grensverleggend. En dat al 40 jaar!

Onze werkwijze
Een prestigieus kantoorpand heeft een andere onderhoudsbehoefte dan een loods op een industrieterrein. Daarom is gebouwonderhoud door Fortron altijd maatwerk. Op basis van uw wensen en onze kennis adviseren wij u over passend gebouwonderhoud. Van glasbewassing tot gevelreiniging, van gevelinspecties tot meerjarenonderhoudsplannen. Met korte communicatielijnen, innovatieve oplossingen en transparante dienstverlening bieden wij u altijd het maximaal haalbare resultaat. Dat is goed bekeken!

Vaak zijn verschillende partijen belast met een deel gevelonderhoud. De ene houdt zich bezig met het repareren en vervangen van raamrubbers en raamkozijnen, de ander reinigt en impregneert de gevel. Bij ons vinden opdrachtgevers een one-stop-shop, waar ze terecht kunnen voor het complete gevelonderhoud. Omdat we alles op elkaar afstemmen, maken we geen onnodige kosten en weet een opdrachtgever precies waar hij aan toe is.

Veiligheid
Glas- en gevelonderhoud is niet zonder risico’s. Slechte navolging van de veiligheidsvoorschriften brengt niet alleen onze medewerkers, maar ook uw gebouwgebruikers in gevaar. Veilig werken is bij Fortron dan ook de hoeksteen van onze dienstverlening. Al onze medewerkers zijn goed opgeleid en beschikken over de beste middelen en materialen om hun werk uit te voeren. We hanteren fatsoenlijke prestatienormen en zijn eerlijk over wat wel en wat niet mogelijk is. Want kwaliteit kunnen we alleen leveren als ook de veiligheid gegarandeerd is. We zijn als bedrijf dan ook VCA** gecertificeerd, beschikken over het OSB Keurmerk Glas & Gevel en conformeren ons aan de Code Verantwoordelijk Marktgedrag. 

Duurzaam ondernemen
Goede dienstverlening start bij het nemen van je verantwoordelijkheid. Niet alleen voor het milieu en de maatschappij, maar in de eerste plaats voor onze medewerkers. Zij zijn degenen die dag in dag uit hun beste beentje voor zetten bij onze opdrachtgevers. We investeren veel in onze medewerkers. Niet allen met een duurzaam personeelsbeleid, maar ook met de inzet van ontlastende middelen en materialen. Zo hebben we al onze teams uitgerust met een Waspak, waarmee de lichamelijke belasting bij telescopische glasbewassing met 50% vermindert! Daarnaast zoeken we continu naar manieren om het milieu te ontlasten. Zo hebben beschikken we over een mobiel afvalwaterzuiveringssysteem en energiezuinige osmosewaterpompen. In ons wagen- en machinepark hebben wij alleen voertuigen met A- of B-labels en een aantal 100% elektrische voertuigen. Ook hebben we een zelfverklaring opgesteld conform NEN26000. Zo dragen wij zorg voor een duurzame omgeving voor u, onze medewerkers en de maatschappij.

Innovatie
Fortron heeft een rijke historie, maar we gaan wel met onze tijd mee. Wij zijn voortdurend op zoek naar nieuwe materialen, technieken en werkmethoden. We passen ze als eerste in de branche toe en brengen regelmatig zelf innovaties op de markt. Die innovaties zijn soms productgericht, zoals de Indoor Clean Pole voor moeilijk bereikbaar binnenglas of de Fortron Façade Brushes voor smetteloos schone gevels. Daarnaast hebben innovaties ook regelmatig betrekking op onze manier van werken: we hebben al onze teams uitgerust met onze eigen ontworpen puntladder. Deze ladder staat stabieler op de ondergrond, waardoor het bijna niet meer mogelijk om de ladder om te trekken, met minder ongevallen als gevolg. Deze innovaties zetten wij ook bij u in. Ook beschikken we over een eigen digitaal contractbeheersysteem, waarmee opdrachtgevers 24/7 inzicht in de planning hebben. Daarnaast werken we met 0-prognose, waarmee u overzichtelijk en transparant inzicht heeft in het meerjarengevelonderhoud.

Deel dit artikel: