Onze werkwijze

Een prestigieus kantoorpand heeft een andere onderhoudsbehoefte dan een loods op een industrieterrein. Daarom is gebouwonderhoud door Fortron altijd maatwerk. Op basis van uw wensen en onze kennis adviseren wij u over passend gebouwonderhoud. Van glasbewassing tot gevelreiniging, van gevelinspecties tot meerjarenonderhoudsplannen. Met korte communicatielijnen, innovatieve oplossingen en transparante dienstverlening bieden wij u altijd het maximaal haalbare resultaat. Dat is goed bekeken!

“Vaak zijn verschillende partijen belast met een deel gevelonderhoud. De ene houdt zich bezig met het repareren en vervangen van raamrubbers en raamkozijnen, de ander reinigt en impregneert de gevel. Bij ons vinden opdrachtgevers een one-stop-shop, waar ze terecht kunnen voor het complete gevelonderhoud. Omdat we alles op elkaar afstemmen, maken we geen onnodige kosten en weet een opdrachtgever precies waar hij aan toe is.” Petra Boonstra, directeur Fortron

 

Veiligheid

Glas- en gevelonderhoud is niet zonder risico’s. Slechte navolging van de veiligheidsvoorschriften brengt niet alleen onze medewerkers, maar ook uw gebouwgebruikers in gevaar. Veilig werken is bij Fortron dan ook de hoeksteen van onze dienstverlening. Al onze medewerkers zijn goed opgeleid en beschikken over de beste middelen en materialen om hun werk uit te voeren. We hanteren fatsoenlijke prestatienormen en zijn eerlijk over wat wel en wat niet mogelijk is. Want kwaliteit kunnen we alleen leveren als ook de veiligheid gegarandeerd is. We zijn als bedrijf dan ook VCA-gecertificeerd en beschikken over het OSB Keurmerk Glas & Gevel.

 

Duurzaam ondernemen

Goede dienstverlening start bij het nemen van je verantwoordelijkheid. Niet alleen voor het milieu en de maatschappij, maar in de eerste plaats voor onze medewerkers. Zij zijn degenen die dag in dag uit hun beste beentje voor zetten bij onze opdrachtgevers. We investeren veel in onze medewerkers. Niet allen met een duurzaam personeelsbeleid, maar ook met de inzet van ontlastende middelen en materialen. Zo hebben we al onze teams uitgerust met een Waspak. Niet voor niets hebben langdurige dienstverbanden en verschillende generatie van één familie die bij ons werken. Daarnaast zoeken we continu naar manieren om het milieu te ontlasten. Zo hebben beschikken we over een mobiel afvalwaterzuiveringsysteem,  energiezuinige osmosewaterpompen en een wagen- en machinepark met uitsluitend voorzien van A- of B-labels. Ook hebben we een zelfverklaring opgesteld conform NEN26000. Zo dragen wij zorg voor een duurzame omgeving voor u, onze medewerkers en de maatschappij.

 

Innovatie

Fortron heeft een rijke historie, maar we gaan wel met onze tijd mee. Wij zijn voortdurend op zoek naar nieuwe materialen, technieken en werkmethoden. We passen ze als eerste in de branche toe en brengen regelmatig zelf innovaties op de markt. Die innovaties zijn soms productgericht, zoals de Indoor Clean Pole voor moeilijk bereikbaar binnenglas of de Fortron Façade Brushes voor smetteloos schone gevels. Daarnaast hebben innovaties ook regelmatig betrekking op onze manier van werken: we hebben al onze teams uitgerust met een Waspak, waarmee de lichamelijke belasting bij telescopische glasbewassing met 50% vermindert! Ook beschikken we over een eigen digitaal contractbeheersysteem, waarmee u 24/7 inzicht in de planning heeft. Daarnaast werken we met O-prognose, waarmee u overzichtelijk en transparant inzicht heeft in het  meerjarengevelonderhoud.

Deel dit artikel: