Van glazenwasser naar gevelspecialist

Fortron is al jaren marktleider op het gebied van glasbewassing. Vanuit die positie hebben we ons ontwikkeld tot dé specialist in totaal gevelmanagement. U vindt bij ons al uw gevelonderhoud onder één dak. Van esthetisch tot technisch, van incidenteel tot structureel. Altijd op basis van NEN2767 (conditiemeting gevels). Dankzij continue innovatie zijn we al 40 jaar toonaangevend in de branche.

Totaal Gevelmanagement

Met Totaal Gevelmanagement richten we ons op het complete gevelonderhoud, zowel buiten als binnen. Van technisch tot esthetisch, van incidenteel tot structureel. Alles gebaseerd op de NEN2767-norm (conditiemeting gevels). Met ruim 230 medewerkers zijn we in heel Nederland actief. We wassen ramen, reinigen gevels en voeren technische onderhouds- en herstelwerkzaamheden uit. Onze gevelinspecteurs en -monteurs zijn dankzij hun diploma's en certificaten in staat om een conditiemeting te maken en zo de staat van uw gevel in kaart te brengen.

Het onderscheidend vermogen van Fortron Totaal Gevelmanagement zit in het slim combineren van werkzaamheden. De meeste gevelonderhoudsbedrijven bezoeken uw gebouwen om de paar jaar. Onze specialisten bevinden zich veel vaker aan en om uw gevel. Zij zijn in staat om tijdens een reguliere glaswasbeurt een indicatie van de conditie van de gevel te geven en gebreken te signaleren. We maken hierbij gebruik van onze unieke Quickscan app, waarmee we met foto's en omschrijvingen precies aantonen waar en in welke fase een gebrek zich bevindt (beginnend tot ernstig). Daardoor wordt de onderhoudsbehoefte in een vroeg stadium inzichtelijk en kunnen we gebreken snel (en dus tegen lagere kosten) verhelpen.

Wij werken onder meer voor woningcorporaties, commerciële vastgoedbeleggers, zorginstellingen, universiteiten, ziekenhuizen, kantoren en projectontwikkelaars.

Deel dit artikel: