Trotse winnaar van de familiebedrijvenaward 2022
Word jij onze nieuwe
gevelreiniger?

Zoek jij méér uitdaging en wil je unieke skills leren over gevelonderhoud, zoals gevelreiniging, graffiti verwijderen en gevelconservering? Ga mee op avontuur als gevelreiniger bij Fortron!

Hoe ziet een werkdag dag eruit? We nemen je mee:
In onze elektrische bedrijfsbus haal je voor 07:00 uur samen met de voorman je buddy op. Vandaag zorgen jullie ervoor dat studenten en leraren van een grote universiteit weer een witte (in plaats van grijze gevel ;)) hebben. Een klus waarbij jóuw expertise nodig is!

Samen met speciaal materieel en een hoogwerker arriveren jij en je collega’s op het universiteitsterrein. Hier doe je samen een lekker bakje koffie (thee mag ook hoor) en overleg je met de beheerder de aandachtspunten voor die dag. Vervolgens gaan jullie aan de slag. Nadat jullie de gevel van de universiteit weer hebben laten shinen, zie je dat het alweer 15:30 uur is. Tijd om de radio aan te zetten en in te pakken!  

Spreekt dit je aan? Bekijk dan onze vacatures en wie weet bezorg jij straks onze opdrachtgevers een schone gevel én een glimlach ;)

Vacatures gevelreiniger Alle vacatures

Wij bieden je alles wat je nodig hebt om je werk goed uit te kunnen voeren, een fijn en hecht team, goede werkmaterialen en professionele werkkleding. De mogelijkheid om op onze kosten benodigde opleidingen en cursussen te volgen en begeleiding tijdens het werk om die echte specialist te worden.

In onze toolboxsessies houden we jouw kennis op pijl en kijken we samen hoe zaken beter en veiliger kunnen. En tijdens onze (zeer smakelijke!) ontbijtsessies, zomer BBQ en kerstborrel zoeken we elkaar informeel op! 

  • Fulltime baan (38 uur) én een vast contract.
  • Salaris tussen €2043,35 en €2448,40 bruto per maand, afhankelijk van je ervaring.
  • Mogelijkheid op een bonus van €1000,- of meer per jaar!
  • Op onze kosten je rijbewijs halen.
Toch op zoek naar iets anders..
bekijk ook onze andere vacatures