Trotse winnaar van de familiebedrijvenaward 2022
Word jij onze nieuwe
glazenwasser?

‘Onze glasgigant is aan de beurt.’ Glimlacht je buddy terwijl jullie in een elektrische bedrijfsbus een collega oppikken. Vandaag is de grote voorgevel van een bekende provider van telefonie aan de beurt, een werklocatie waarbij het je aan uitzicht niet ontbreekt! Werken als glazenwasser voor Fortron betekent afwisselende werklocaties en collega’s die houden van aanpakken, maar ook van een geintje!

Als glazenwasser bij Fortron houdt je van afwisseling; binnen aan de slag, óf met een hoogwerker in de buitenlucht. Je bent iemand met karakter en niet bang voor een beetje kou. Mouwen opstropen en aanpakken, dat past bij jou. Maar een lolletje op zijn tijd moet natuurlijk ook kunnen.

Spreekt dit je aan? Bekijk dan onze vacatures en wie weet bezorg jij straks onze opdrachtgevers schone ramen én een glimlach ;)

Vacatures glazenwasser Alle vacatures

Ondanks dat Fortron een landelijke organisatie is, zijn we een hecht familiebedrijf. Wij beseffen dat elke persoon uniek is en daarom krijgen onze medewerkers de ruimte om zichzelf te zijn. In toolboxsessies kijken we samen hoe het beter kan. In ontbijtsessies zoeken we elkaar op en deze zijn net zo informeel als onze (overigens zeer smakelijke!) zomer BBQ.

Laten we eerlijk zijn, als je hoogte wil combineren met vastigheid is dit de ultieme kans!

  • Fulltime baan (38 uur) én een vast contract.
  • Salaris variërend tussen €11,83 en €17,02 afhankelijk van je ervaring.
  • Mogelijkheid op een bonus van €1000,- of meer per jaar!
  • Op onze kosten je rijbewijs halen.
Toch op zoek naar iets anders..
bekijk ook onze andere vacatures