Trotse winnaar van de familiebedrijvenaward 2022
Word jij onze nieuwe
specialistisch reiniger

Als specialistisch reiniger speel je een cruciale rol in het bedrijfsproces van onze opdrachtgever ASML. Hier werk je met een vast team in een pool van 2- of 5-ploegen aan het spik en span maken van bijvoorbeeld een lab of het reinigen en verpakken van technische onderdelen. Een nauwkeurig werkje dat je in speciale kleding uitvoert. Je begint de dag vroeg, maar bent daardoor ook lekker op tijd klaar. 

Spreekt dit je aan? Bekijk dan onze vacatures.

Vacatures specialistisch reiniger Alle vacatures

Speciale voorwaarden voor een speciale job
Je werkt in een ploegendienst. Dat wil zeggen dat je werkt op tijden die wisselen. Maar wel volgens een vast rooster per week of per maand. Daarnaast krijg je 'ploegentoeslag'. In onze vacatures staat precies uitgeschreven hoe het rooster eruit ziet en welke toeslag je krijgt.

Voorbeeld van een vijfploegendienst: Dit houdt in dat je steeds 6 dagen achter elkaar werkt en daarna 4 dagen vrij bent. De diensten zien er als volgt uit: dag 1 & 2 van 6.00-14.00 uur, dag 3 & 4 van 14.00-22.00 uur en dag 5 & 6 van 22.00-06.00 uur. Over alle uren ontvang je een ploegentoeslag van 25% en ben je dus regelmatig een halve week vrij. In de vacatures lees je precies hoe het werkrooster er voor die functie uitziet.

  • Een bovengemiddeld salaris.
  • Mogelijkheid op een bonus van €1000,- of meer per jaar!
  • Een helder werkrooster.
  • 4 pauzes (i.p.v. 2) per dag omdat je zo'n specialistisch werk doet.
Toch op zoek naar iets anders..
bekijk ook onze andere vacatures